General / Mode / 19 juni 2015

Fashion blijver: de crop top

We kunnen er inmiddels echt niet meer omheen: de crop top heeft even moeten overwinteren maar is ook voor deze zomer een ‘hot item’, zoals ze dat dan zeggen. Menig celebrity is er weer mee gespot dit voorjaar en ook op festivals en op het terras kom je dames met een deels ontblote buik tegen. Ondanks dat het misschien vorig jaar voor velen nog even wennen was (het doet zo denken aan de tijd van de Spice Girls he?) lijkt inmiddels het tij gekeerd te zijn en heeft deze top een vaste plek veroverd in de kast van menig vrouw. Crop betekent letterlijk bijknippen, maar gelukkig kun je je schaar laten liggen en zijn crop tops veelvuldig te krijgen.

Het leuke aan de crop top is dat het ontzettend goed combineert met andere hippe items zoals de high waist broek, de pencil skirt en (jawel) de tuinbroek. En de mythe dat de crop top alleen geschikt is voor vrouwen met een strak lichaam kan bij deze de wereld uit worden geholpen, hij kan namelijk voor vrijwel (!) ieder figuur geschikt zijn, als je maar goed combineert. Een crop top wordt geassocieerd met een bloot middenrif maar kan ook erg mooi staan als je hem aansluitend op je broek of rok draagt. Zo benadruk je toch je taille maar blijft ie toch bedekt. Casual of chique: het kan allemaal met dit item! Ben jij al om?

Walkinwonderland crop top

Beeld: www.instagram.com/walkinwonderland/

 

Kendall Jenner crop top

 

Gigi Hadid

Beeld: www.instagram.com/bfa_nyc/

shop_these_items

 

Converse crop top ONLY gestreepte crop Laura Scott ONLY Vero Moda

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

 

liefs_merel

Delen?

Reacties


Merel
Merel
Merel (24) is stagiaire bij OTTO's social team en is fanatiek sporter en dol op mode. Met haar master Economische Psychologie weet ze menig consument te doorgronden en maakt ze tussendoor ook nog tijd om menig modeblog bij te houden. Merel schrijft over lifestyle, fashion en travel.