Mode / OTTO's favoriete blogger / 29 februari 2016

Favoriete blogger: Shirley van Styleguide.nl

Op de valreep willen we je op deze extra dag van dit jaar nog voorstellen aan een van onze favoriete bloggers, Shirley van styleguide.nl en mommyhood.nl. Ze is al jarenlang succesvol blogger en begon in 2005 met Styleguide, inmiddels uitgegroeid tot een van de meest bezochte Nederlandse blogs. Naast succesvol blogger is ze ook moeder van zoontje Skyler en daarmee was Mommyhood.nl al snel geboren. Shirley’s blog Styleguide voelt écht en is daarmee enorm toegankelijk en prettig om te lezen. Shirley geeft je het gevoel door haar outfits en verhalen alsof ze net zo gewoon is als ieder ander, met hier en daar dan een jaloersmakend prachtige designer tas of paar schoenen. Geen gekunstelde foto’s of outfits, maar laagdrempelig en daarmee een fijne inspiratiebron voor iedere dag die we graag aan jullie voorstellen!

Wij vroegen Shirley een outfit samen te stellen volledig in haar stijl. Ze heeft gekozen voor een camel jas, die stond immers hoog op het lijstje en een paar witte sneakers van Puma. Ze maakt de outfit af met een destroyed denim, roze pastel sjaal en een prachtige tas met hoog ‘hebben’-gehalte van Givenchy.

Shirley Styleguide

Shirley Styleguide

Shirley Styleguide

Shirley Styleguide

Shirley Styleguide

Shirley Styleguide

Shirley Styleguide

Shirley Styleguide

 

Shirley Styleguide

Shirley Styleguide

shop shirleys favorieten

2596789 puma sneaker sjaal s oliver ONLY jeans
B.C. Best Connection mantel jas 94,95 PUMA sneaker 79,95 s.Oliver sjaal 25,99 ONLY destroyed jeans 49,95

liefs_caroline

Delen?

Reacties


Caroline
Caroline
Caroline (27) is al bij EDITED vanaf het begin. Ze is een echte social media nerd, met name Instagram verslaafd, houdt van alles dat met mode te maken heeft en ze verzorgt dan ook alle berichten op de social media kanalen van OTTO. Naast haar passie voor online marketing is ze dol op lekker borrelen met vrienden, hardlopen, shoppen, reizen en is ze door het lezen van menig beautyblog al een kleine beauty verslaving rijker.