Mode / OTTO's favoriete blogger / 13 augustus 2015

Favoriete blogger: Styledbychris.com

Voor de maand augustus hebben we de altijd stijlvolle fashion & mommyblogger Christel (32) gevraagd een outfit op de foto te zetten met haar favoriete OTTO items van onder andere Selected Femme, Vero Moda en Nike. Haar stijl is altijd vrouwelijk en toch ook stoer, een echt voorbeeld voor alle jonge mama’s!

Wil je meer te weten komen over Christel? Scroll dan snel verder om haar outfit te shoppen én meer over haar te weten te komen!

Dit-is-de-musthave-voor-het-tussenseizoen-1

Dit-is-de-musthave-voor-het-tussenseizoen-3

Dit-is-de-musthave-voor-het-tussenseizoen-4

Dit-is-de-musthave-voor-het-tussenseizoen-5

Dit-is-de-musthave-voor-het-tussenseizoen-6

Dit-is-de-musthave-voor-het-tussenseizoen-7

Dit-is-de-musthave-voor-het-tussenseizoen-2

Ik kan niet zonder… sneakers! Het liefst draag ik ze elke dag en bij iedere gelegenheid. Ik zou zelfs voor mijn trouwfeest mijn heels verruilen voor Nike Air Max onder mijn trouwjurk wanneer er een dansje gedaan mag worden.

Typisch mij – Boyfriend jeans, sneakers, leren bikerjasje, knot, mascara en lipgloss 🙂

Grootste miskoop – Een bloemenrok. Stond heel leuk op het model in de webshop maar past zoo niet bij mij.

Trend die moet terugkomen – Uggs. You hate them or you love them. Ik hou ervan en van mij mogen ze gewoon weer deze herfst.

Trend die moet verdwijnen – Crocs en Birkenstock. Was niks, is niks en wordt ook nooit wat. Is nog nooit iemand mooier van geworden.

In dit item investeer ik graag – Een tas! Liefst van een designer. Ik ben hard aan het sparen 🙂 Daarnaast investeer ik graag in basics; van een leren bikerjack tot aan een mooie jeans.

Favoriete reisbestemming – Dit zijn er een heleboel. Maar als ik moet kiezen ga ik voor Afrika.

Droomvakantie – Een reis naar Tanzania & Zanzibar

Favoriete workout – Het liefst doe ik aan krachttraining. Dit geeft me energie en een strak lijf!

IT bag – Chanel Boy bag

Favoriete designer – Isabel Marant

Favoriete sneakermerk – Nike for sure.

Favoriete app – Shazam. Voor wanneer ik écht moet weten van wie dat ene nummer is en hoe het heet.

Favoriete stad – Madrid & my hometown Rotterdam.

Favoriete magazine – Marie Claire.

Favoriete snackfood – zoutjes uit de oven van AH 😉 Hier kan ik zo in één keer een heel zakje van opeten.

Favoriete beauty product – mascara Le Volume van Chanel. Kan ik geen dag zonder.

Dit staat hoog op mijn bucketlist – cagediving! Hoop ik ooit nog eens te kunnen doen in Zuid-Afrika.

Wat is je verborgen talent? Schrijven en dichten. Dit is mijn tweede natuur. Gaat me erg gemakkelijk af zodat het mij niet eens meer opvalt dat het een talent is.

Ik geniet het meest als? ik met mijn gezinnetje ben, ik een hele avond kan dansen, ik een goede cocktail drink, ik een avond bij kan kletsen met vriendinnen, ik een nieuw pakketje bezorgd krijg, ik nieuwe kleding heb gekocht en als ik zie dat de mensen om me heen gelukkig zijn.

IT quote – “Style is a way to say who you are without having to speak”

Shop these items

13328131 13331500 12834820 12779713 13702876
Uitverkocht Uitverkocht Uitverkocht Uitverkocht Uitverkocht

liefs_caroline

Delen?

Reacties


Caroline
Caroline
Caroline (27) is al bij EDITED vanaf het begin. Ze is een echte social media nerd, met name Instagram verslaafd, houdt van alles dat met mode te maken heeft en ze verzorgt dan ook alle berichten op de social media kanalen van OTTO. Naast haar passie voor online marketing is ze dol op lekker borrelen met vrienden, hardlopen, shoppen, reizen en is ze door het lezen van menig beautyblog al een kleine beauty verslaving rijker.