Alle mode artikelen / General / Mode / 31 december 2018

Goede voornemens: sportkleding 2019

‘New Year, New Me‘. We kennen het allemaal. ‘Vanaf 1 januari ga ik gezonder eten, stoppen met roken en mijn huis beter opruimen’. Naast deze voornemens zijn er nog miljoenen andere goede voornemens. Toch is er één voornemen die bijna alle Nederlanders wel een keer hebben gehad; ik ga in het nieuwe jaar (meer) sporten. Dit begint natuurlijk bij het kopen van nieuwe sportkleding. En aangezien een goed begin het halve werk is, geven wij hieronder allerlei outfit en accessoire tips per sport. Ben jij hier benieuwd naar? Lees dan snel verder!

Sportkleding 2019

Bootcamp

Heb jij wat motivatie nodig om te gaan sporten? Dan is een bootcamp echt iets voor jou! Met een groep sportievelingen ga jij een heftige workout aan. Je hebt hier in principe niet heel erg veel voor nodig. Een goede sportlegging, sportshirt, een paar goede schoenen ét voila: je bent helemaal aangekleed. Daarnaast kun je zelf ook een bootcamp organiseren. Zo kun je de sportattributen, die gebruikt worden bij een bootcamp, ook zelf aanschaffen. Zo kun je bijvoorbeeld gymnastiekbanden, een springtouw, een balance board en een halterset kopen. Op deze manier ben je niet meer afhankelijk van een georganiseerde bootcamp. Ook kun je de bootcamp dan binnen doen. Zo heb je nooit meer een excuus om de workout over te slaan.

Bootcamp outfit1. NIKE functioneel capuchonsweatvest 69,99 – 2. Functionele tight 39,99 – 3. Functioneel shirt NIKE 29,99 –
4. Nike fitnessschoenen 79,99 – 5. Gymnastiekband in set van 3 15,99

 Hardlopen

Een van de populairste sporten van dit moment is hardlopen. Dit is redelijk logisch. Iedereen kan het namelijk doen, én het kost in principe niets. Het enige wat je nodig hebt is een goede dosis motivatie en doorzettingsvermogen, én natuurlijk sportkleding. Echter kun je in de meest simpele outfit al gaan hardlopen. Met een trui, sportlegging en sportschoenen ben jij al voorzien van een hardloopoutfit. Wil je het toch een stuk serieuzer aanpakken? Kijk dan naar speciale hardloopschoenen. Dit zijn schoenen met een goede fundering, waardoor jij extra lang kan blijven rennen. Tip: koop een mobielband voor om je arm. Zo heb je geen last van je telefoon, én kun je toch genieten van een muziekje in je oren.

Hardloop outfit1. Runningshirt NIKE 34,99 – 2. Functionele tights UNDER ARMOUR 54,99 – 3. Runningjack New Balance 144,95 –
4. Runningschoenen NIKE 89,99 – 5. Running-handschoenen Reebok 31,99

Zwemmen

Natuurlijk kun je ook sporten in het water. Zwemmen is super goed voor al je spieren, én je kunt er een goede conditie mee opbouwen. Natuurlijk moet je wel goede zwemkleding hebben om je workout in het water uit te kunnen voeren. Normaal kijken we alleen naar de mooiheid van de bikini. Maar als je echt wilt sporten in zwemkleding, is het belangrijker dat je kijkt naar de functionaliteit van de zwemkleding. Om je sneller voort te bewegen in het water, kun je het beste gaan voor een badpak. Een badpak stroomlijnt je lichaam namelijk beter, én zorgt er dus voor dat jij snel door het water glijdt. Nog een duikbril erbij, én jij bent klaar voor jouw workout in het water!

Zwemkleding1. Badmantel 19,99 – 2. Badpak adidas 44,99 – 3. Badpak KangaROOS 41,99 – 4. Badslippers PUMA 39,99

Zaalsporten

Speel jij hockey, voetbal, handbal of basketbal? Dan is er een grote kans dat je in deze periode van buiten naar binnen (bent) verhuisd. Gelukkig hoef je nu niet meer in -20 graden op het veld te staan, maar kun je je sport gewoon binnen beoefenen. Echter vraagt dit ook om een andere outfit. Zo zijn je buitenschoenen vaak niet geschikt voor de zaal. Ook is je sportkleding voor buiten vaak te warm voor binnen. Zo kun je binnen wel gewoon een kort sportbroekje aan, met een sportshirtje. Ook zijn er voor elke sport speciale binnenschoenen ontworpen. Bestel dus nooit ‘zomaar’ sportschoenen voor in de zaal. Kijk altijd goed voor welke sport de schoenen bedoeld zijn!

Zaalsport outfit1. T-shirt Reebok 24,99 – 2. Joggingsbroek PUMA 29,99 – 3. T-shirt UNDER ARMOUR 19,99 – 4. ASICS zaalschoenen 64,99 –
5. Running marathonshort 64,99

Fitness

De sportscholen lopen begin januari weer helemaal vol. Iedereen wilt de extra kilo’s van de decembermaand er meteen weer af sporten. Naast een sportschoolabonnement heb je natuurlijk ook toffe sportkleding nodig. Je kunt hierbij denken aan een lekkere joggingsbroek of een strakke sportlegging. Het belangrijkste is dat jij je er goed in voelt. Je moet je fitness sessie natuurlijk wel zorgeloos uit kunnen voeren. Vergeet ook niet een goede sportbh uit te zoeken, dit is namelijk van essentieel belang tijdens het sporten. Tip: Wil jij ook bijhouden hoeveel calorieën je hebt verbrand? Kijk dan naar een fitbit. Dit horloge houdt allerlei gezondheidszaken voor jou bij, super handig!

Fitnessoutfit

Ga jij het nieuwe jaar sportief beginnen? 

Handtekening EDITED

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Gezond Mode OTTO Sporten Tips

Yaika Tak
You might also like