General / Mode / Trends / 27 augustus 2015

Highlight trend: Fancy graphics

Een enorme trend van de afgelopen jaren zijn de graphics. Abstracte en artistieke patronen, felgekleurd of juist in zwart-wit. Ook in de nieuwe herfst/winter collecties van 2015 zien we de fancy graphics veel terug. Maar hoe combineer je de fancy graphic trend nu het beste? Ik heb hieronder wat leuke inspiratiebeelden en tips gezet hoe je de fancy graphic trend het beste kan combineren!

fancy graphics

fancy graphics

Wil je het liefst met je fancy graphic item een beetje op save spelen? Combineer het dan met een simpel wit of zwart shirtje of blouse. Voor een gedurfde outfit kun je kiezen om graphic prints met elkaar te combineren. Zorg hierbij wel dat de kleuren mooi bij elkaar matchen, anders wordt het al snel too much. Alle fancy graphic artikelen zijn te vinden in onze webshop.

 

shop fancy graphic trend

 

Liefs Joly

Delen?

Reacties


Joly
Joly
Joly (23) is momenteel masterstudent Persuasive Communication in Amsterdam en is stagiaire bij OTTO deze zomer. Joly is altijd vrolijk, spontaan en overal voor in. Ze bezoekt menig festival en houdt echt van muziek. Joly schrijft graag over lifestyle.