Alle lifestyle artikelen / General / Lifestyle / 13 september 2019

Hoe jij vrijdag de 13e overleeft!

Ben jij vandaag wakker geworden met een vervelend gevoel en wil je liever niet het huis uit? Je bent vast niet de enige, want het is vandaag vrijdag de 13e. Vrijdag de dertiende wordt gezien als een negatieve dag, namelijk een dag vol ongeluk. Dit is ontstaan doordat er in het verleden veel vervelende gebeurtenissen hebben plaatsgevonden op vrijdag. De dag valt ook nog eens samen met het ongeluksgetal 13. Wat zou betekenen: dubbel zoveel ongeluk. Hierdoor is de dag vol ongelukken in de wereld terecht gekomen. Erg veel bad vibes, waar iets aan veranderd moet worden! Ben jij benieuwd hoe je dit kunt doen? Lees dan snel verder!

Maak vrijdag de 13e leuk

Wat is vrijdag de 13e?

Ben jij bijgelovig? Dan weet je vast al dat je tijdens vrijdag de dertiende niet onder een trap moet doorlopen. En dat je niet in de buurt moet komen van een zwarte kat, want dit zou ongeluk veroorzaken. Maar wat zijn nog meer opvallende verschijnselen? Is het jou wel eens opgevallen dat vliegtuigen geen rij 13 hebben? Dat hotels vaak geen verdieping 13 hebben? En dat ziekenhuizen geen operatiekamers hebben op nummer 13? Dit is allemaal om ongeluk te voorkomen. Geloof jij ook in deze ongeluksdag? Dan wil je hier vast en zeker iets aan veranderen. Waar wij jou graag bij willen helpen! Wij willen graag de dag vol ongelukken omtoveren tot een leuke dag. Leuke herinneringen maken, een dag om niet te vergeten. Lees hieronder hoe jij jouw dag kan inplannen!

Ochtend

Een goed begin van de dag start bij een perfecte outfit! Zeg nou zelf, iedere vrouw voelt zich het fijnst in haar favoriete outfit. Een outfit waar jij jezelf comfortabel in voelt doet zoveel wonderen. Pak je favoriete jurk te voorschijn waar jij zoveel complimentjes over hebt gekregen. Doe je jumpsuit aan die zo ontzettend lekker zit. Combineer je lievelingstrui met een leuke rok of jeans. Trek je mooiste schoenen aan en maak je outfit compleet met accessoires. Heb jij die leuke outfit bij elkaar gevonden? Neem dan wat extra tijd voor jezelf in de ochtend om te genieten van een lekker ontbijtje met koffie of thee. Het ontbijt is immers de belangrijkste maaltijd van de dag. Gun jezelf wat extra tijd, een ochtend niet te hoeven haasten maakt je dag al een stuk minder stressvol!

Goede start vrijdag de 13e

Middag

Ben jij vandaag vrij? Ga er een dagje op uit. Zo herinner je vrijdag de 13e als een leuke dag. Een dag om naar terug te kijken met mooie herinneringen. Ga bijvoorbeeld een dagje naar de Spa in de favoriete bikini. Ga met je vrienden naar een pretpark. Of boek de vakantie die je al maanden op het oog hebt. Moet jij vandaag wel werken? Trakteer jezelf dan op je favoriete lunch. Ga gezellig met je collega’s zitten en maak er samen een leuke werkdag van. Denk vooral niet aan de negatieve gedachte van de ongeluksdag. Kijk uit naar de leuke momenten die er nog op je planning staan.

Wat ga je doen dit weekend? Lekker uiteten of naar de bioscoop? Dan heb je iets om naar uit te kijken. Heb jij nog niks leuks op de planning staan? Ga dan een leuke planning maken. Wat wil je dit weekend gaan doen? Maak een wishlist! Op deze manier heb je iets leuks om over na te denken en om naar uit te kijken. Een van de makkelijkste maar zeker belangrijke tip is om je favoriete muziek aan te zetten. Hier word je al snel vrolijk van. Doe iets waar je blij van wordt en je zult de dag al snel leuk vinden.

Favoriete muziek op vrijdag de 13e

Avond

Ben je eindelijk na die lange dag werken weer thuis. Leg jezelf dan eens lekker in de watten. Dit is een belangrijk punt om niet te vergeten! Je mag jezelf wel eens belonen voor de taken die je hebt gedaan, waar je eigenlijk geen zin in had. Heb je een zware dag werken achter de rug? Ga lekker met je benen omhoog op de bank liggen en geniet van een Netflix serie. Heb je al heel de dag zin in een chocolade reep? Neem dat stukje chocolade. Heb je allang geen me time meer gehad? Neem een bad en ontspan jezelf. Neem soms eens een stapje terug om jezelf te belonen voor al dat harde werken. Zo kun je jezelf belonen door die lekkere parfum te kopen die je graag wilt hebben. Vrijdag de dertiende is hier een perfect excuus voor!

Fijne vrijdag de 13e!

 

Liefs, Denise

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Lifestyle Tips

Denise Slegers
Denise (21) is studente Commerciële Economie en stagiaire bij OTTO's team Social. Ze heeft een passie voor mode en interieur. Naast shoppen gaat ze het liefste met vriendinnen uiteten, festivals bezoeken en op reis om de wereld te ontdekken.
You might also like