Hoe kom jij jouw lazy sunday door?

Komt de regen met bakken uit de lucht vallen? En heb je niet echt plannen voor vandaag? Dan is het de perfecte dag voor een lazy sunday! Zoals het woord al zegt, is het niet de bedoeling dat je echt dingen gaat ondernemen. Het is een dag waarop je écht even lui mag zijn. Heerlijk toch?! Ben jij niet zo goed in niks doen? Of ben je bang dat je je gaat vervelen? Geen zorgen! Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet om jouw lazy sunday tot een succes te maken. Ben je benieuwd naar onze indeling van een perfecte luie dag? Lees dan snel verder!

Lazy sunday

Comfy kleding

Lazy sunday kleding

Pyjamas all day! Het is heel belangrijk dat je comfortabele kleding aantrekt. Een lazy sunday in een spijkerbroek bestaat namelijk niet! Maar wat draag je dan wel op zo’n dag? Het makkelijkste is natuurlijk om gewoon met pyjama en al uit bed te stappen en deze de hele dag aan te houden. Welke pyjama heb jij aan? Wij schreven een blog over verschillende soorten pyjama’s. Vind je het niet fijn om de hele dag een pyjama te dragen? Trek dan die ene foute onesie uit de kast. Hier kun je de hele dag onbeschaamd in wegkruipen. Heb jij geen onesie? Dan is een joggingbroek met een dikke hoodie een goed alternatief. Ook een badjas kan een prima outfit zijn voor de lazy sunday. Het gaat er vooral om dat jij iets draagt waar jij je helemaal chill in voelt.


Ontbijt op bed

Lazy sunday ontbijt

Begin de dag met een heerlijk ontbijt. Verwen jezelf vandaag en maak iets wat je normaal niet eet. Kook bijvoorbeeld een eitje of bak bananenpannenkoeken. Yoghurt met vers fruit is ook altijd een topper. Leg alles waar je jij zin in hebt op een groot bord of op een dienblad. Maak je een lekkere smoothie? Of houd je meer van thee? Neem alles mee naar boven en zet het dienblad op jouw bed. Nu kun je heerlijk je social media doorscrollen of een filmpje kijken. Maar vooral genieten van jouw lazy sunday ontbijt. Ben je bang dat je knoeit? Of houd je niet van kruimels in je bed? Jouw nachtkastje functioneert ook prima als tafel. Zo kun je toch in bed ontbijten, maar staat het iets stabieler.


Bingewatchen

Lazy sunday bingewatchen

Wil jij heel graag die ene serie zien? Maar heb je daar nooit tijd voor? Of moet je echt nog een paar afleveringen kijken van een serie waaraan je maanden geleden bent begonnen? Vandaag is dé dag om dit te doen. Uren lang in je bed of op de bank weg te dromen in het verhaal is een heerlijk gevoel. Een pluspunt is dat er vandaag geen andere dingen gedaan moeten worden. Je hoeft je dus niet schuldig te voelen als je de hele dag je favo serie hebt gekeken. Ben je niet zo’n serie persoon? Kijk dan een paar YouTube video’s of films! Mijn guilty pleasures zijn romantische kerstfilms! Heb je geen televisie op je kamer? Maar wil je wel graag in bed bingewatchen? No worries! Je telefoon of laptop zijn ook perfect om films, series en video’s op te kijken.


Opruimen

Lazy sunday opruimen

Ben jij wat minder goed in niks doen? Of ben je eventjes klaar met het liggen, zitten en bankhangen? Zet dan jouw favoriete playlist op en ga iets opruimen. Wat ik zelf altijd heerlijk vind is het opruimen en organiseren van mijn kledingkast. Hang alles op kleur. Of leg alle zomerse jurkjes bijvoorbeeld in een opbergdoos op zolder. Maar ook je kamer opruimen is superfijn om te doen. Wie vindt het nou niet fijn om te slapen een in opgeruimde en sfeervolle kamer? Een leuke bijeenkomst is ook nog dat je waarschijnlijk allerlei spullen vindt waarvan je niet eens meer wist dat je ze had. Zo heb je een relaxte dag, vol herinneringen én natuurlijk met een extreem fijn resultaat!


Wanneer is het tijd voor jouw lazy sunday? En hoe kom jij deze heerlijke luie dag door?

Liefs, Loes

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Lifestyle Tips

Loes van de Pas
Loes van de Pas
Loes (19) is studente Commerciële Economie en stagiaire bij OTTO. Ze wil altijd van alles op de hoogte zijn, zo kunnen ook de nieuwste mode en lifestyle trends niet aan haar voorbij gaan. Daarnaast houdt ze van hockeyen, lekker eten, shoppen, kletsen met vriendinnen en een wijntje drinken op een terras.
You might also like