Hoe maak je sporten leuk?

Sporten… het is niet de hobby van iedereen. Toch kun je het op meerdere manieren leuk maken. In deze blog geven wij een paar tips. Ook al ben jij geen échte fitgirl, of vind je de sportschool maar ongemakkelijk, met deze tips hoeft dat niet meer! Eerder schreven wij een blog over de apparaten in de sportschool. Met deze tips weet jij dus al precies hoe de apparaten werken. Nu jij ready to go bent, geven hieronder nog tips hoe je het sporten leuk kan maken!

Sporten blog

Muziek tijdens het sporten

Icoon muziek sporten
Onze eerste tip is muziek. Muziek is eigenlijk fijn met alles, maar vooral met sporten is dit een echte must. Je kunt muziek kiezen die je zelf fijn vindt, er zijn op bijvoorbeeld Spotify ook lijsten die speciaal gemaakt zijn voor het fitnessen. Tijdens het sporten is een koptelefoon erg handig. Deze blijft goed zitten en valt helemaal over je oren heen, waardoor je helemaal op kunt gaan in de muziek. Mocht je geen koptelefoon in je bezit hebben, kun je ook voor oordopjes kiezen. Deze kunnen wat makkelijker uitvallen, maar zijn dan wél weer heel praktisch om mee te nemen.


 

Gezelschap

Icoon samen sporten
Naast muziek, is het natuurlijk ook super gezellig om samen te gaan sporten. Ga met een vriendin, klasgenoot, je broertje, moeder of opa. Je kunt elkaar motiveren en tussendoor gezellig kletsen. Tip: spreek af om iedere week op een bepaalde dag naar de sportschool te gaan. Wedden dat je minder vaak afzegt? Dus naast gezellig is het ook nog eens erg praktisch een sportmaatje te hebben 🙂 .


 

Sportkleding

Icoon sport bh sporten

Als laatste tip hebben wij: koop comfortabele en mooie sportkleding. Ga voor een fijne sportlegging en een luchtige top. Ook is een sport BH ideaal. Deze BH geeft steun en dat is tijdens het sporten heel erg fijn. De sport BH’s zijn er in verschillende ‘niveaus’, van lichte- tot extreme sporten. Kies dus de BH die perfect past bij jou en jouw sport.

Een aantal super toffe merken voor sportkleding zijn onder andere: adidas, Nike, KangaROOS en VENICE BEACH. Je zal merken, wanneer je sportkleding hebt die fijn zit, dat het sporten ook beter zal gaan. Je zal je comfortabel voelen!


 

No more excuses, wanneer begin jij?

 

Otto blog sporten Liefs Anouk

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Lifestyle Mode OTTO Sporten

Anouk Mols
Anouk Mols
Anouk (20) is studente Commerciële Economie en stagiaire bij OTTO. Ze is gek op lekker eten, heeft een passie voor mode én gaat ontzettend graag op vakantie! In het weekend gaat ze het liefst shoppen of met vriendinnen lekker wijntjes drinken op het terras.
You might also like