General / Interieur tips / Wonen / 17 januari 2017

Geef je huis een mini make-over in 2017

Woon make-over

Een nieuw jaar vraagt om een frisse start. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je huis. Toch is een make-over voor je huis vaak vrij duur en neemt het veel tijd in beslag. Dat kan ook anders! Lees hier tips en tricks om je huis een nieuwe look te geven in 2017, zonder hier te veel tijd of geld aan uit te geven. Januari is make-over maand!

Accessoires

Woonaccessoires zijn je beste vriend. Zo kan de kleur van je kussen hoezen veel verschil maken in je inrichting. Je kunt op deze manier leuk spelen met kleuraccenten waardoor je een hele nieuwe look voor je woning creëert. Als je qua meubels kiest voor ‘basic’ items in niet te heftige kleuren, kun je eindeloos combineren met accessoires. Is toch veel goedkoper dan een nieuwe bank kopen 😉

Opruimen

Iets wat minder leuk is om te doen, maar veel verschil kan maken. Door je huis eens goed op te ruimen en kritisch te kijken naar rommeligheid, oogt je huis een heel stuk frisser. Schaf leuke opbergdozen aan waar je al je rommel in kan doen, om te zorgen voor rust en orde in de kamer.

Verschuiven

Ook door het verschuiven van je meubels krijgt de hele kamer een andere indruk. Kijk eens goed naar de vorm van de kamer en ga nadenken over alternatieven. Probeer outside the box te denken en niet alleen aan hoe je het nu hebt staan.

Schilderen

Oké, schilderen kost misschien iets meer tijd, maar dit kan dan ook echt heel veel verschil maken. Je kan gewoon één muur een nieuwe kleur geven, of ga eens creatief aan de slag door een kast of tafel opnieuw te schilderen. Zo creëer je meteen een nieuwe eyecatcher in je huis.

Heb jij al besloten hoe je je huis een mini make-over gaat geven in 2017? Wij helpen je graag een handje. Kijk eens in onze speciale januari make-over maand shop en laat je verder inspireren.

 

 

 

Delen?

Reacties


Merel Tielen
Merel Tielen
Merel (19) is eind augustus begonnen bij OTTO om alles te leren over online marketing. Dit doet zij voor haar studie Commerciële Economie International Events, Music & Entertainment Studies (een hele mond vol dus). Naast deze studie is Merel gek op tennissen, borrelen met haar (tennis)vrienden en festivals bezoeken. Als ze in dit drukke schema nog een gaatje vrij kan vinden, gaat ze het liefst koopjes jagen in de stad.