De leukste interieur inspiratie voor de zomer

Het inrichten van je huis blijft een lopend proces. De sierkussens op de bank die je soms afwisselt, het verplaatsen van meubels of dat ene muurtje die eigenlijk wel een ander kleurtje kan gebruiken. Kleine veranderingen kunnen al veel doen voor een interieur. Ben je op zoek naar wat nieuwe interieur inspiratie voor aankomende zomer of ben je klaar voor een heel nieuw interieur? Lees dan snel verder, want in dit artikel zetten we de leukste zomer inspiratie voor je interieur op een rijtje!

Interieur inspiratie voor de zomer

Zomerse interieur inspritie: breng buiten naar binnen

De zomerse interieurstijlen zijn gericht op toevoegen van een beetje natuur in je interieur. Dit kan door middel van kleur, maar ook door het gebruik van prints en materialen. De kleuren die een interieur zomers maken zijn de lichte en fellere kleuren. De prints en materialen zijn gebonden aan welke interieurstijl je aanhoudt. Hieronder gaan we een twee interieurstijlen uitlichten met daarbij ook artikelen die je terugvindt in de webshop van OTTO om jouw interieur direct een upgrade te kunnen geven!

Botanisch interieur

Botanisch interieur

De botanische woonstijl wordt ook wel Urban Jungle genoemd. Het is een trendy woonstijl die ieder jaar terugkomt. In deze woonstijl vind je veel groene tinten terug, gecombineerd met natuurlijke prints zoals bladeren. Deze kleuren en prints worden gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout, steen en marmer in allerlei natuurlijke kleuren. Om een chique twist aan je botanische interieur te geven, kan je ervoor kiezen om groen- en blauwtinten te combineren met bijvoorbeeld goud. Dit zie je ook terug op de eerste afbeelding van de interieur inspiratie hierboven, door het toevoegen van een goudkleurige klok en gouden kandelaren creëer je meteen een chique uitstraling!

OTTO’s must-haves voor een botanisch interieur

Botanisch interieur must-haves
1. ARTRA decoratief gewei 69,99 – 2. G&C ingelijste artprint 49,99 – 3. Blomus siervaas 34,95 – 4. Kussenovertrek 29,99 – 5. Stoel set van 2 229,99 – 6. HOME AFFAIRE wandhaken 22,99 – 7. Vliesbehang – 8. Vacht vloerkleed 320,99 – 9. Wandklok AMS 39,00

De must-haves voor een botanisch interieur, die je terugvindt in onze shop, zijn vooral gericht op de kleurencombinatie groen, goud en een beetje blauw. De gouden wanddecoratie van HOME AFFAIRE en AMS past perfect in een deze interieurstijl. De kleur van het kussenovertrek en de stoelen zijn iets donkerder en geven het geheel een chiquere uitstraling. Tevens hebben de stoelen een velvet bekleding met daaronder gouden stoelpoten, wat zorgt voor een leuke twist. Wil je met een kleine toevoeging een grote verandering creëren? Dat kan door het toevoegen van een leuk behang aan je interieur! Bij een botanisch interieur zie je vaak een behang met natuur print terug.

Beach look in jouw interieur

Beach look in je interieur

Kan jij ook niet wachten tot de zonnige dagen weer zijn aangebroken voor een lekker dagje naar het strand? Dan is dit een perfecte interieurstijl voor jou. Dit interieur is wat minder kleurrijk dan het botanische interieur. Er wordt vaak een witte basis gebruikt, gecombineerd met neutrale tinten waardoor deze interieurstijl veel rustiger, maar wel fris oogt. Materialen die je veel terug ziet komen zijn rotan, riet, hout en touw, zoals je ook kunt zien in de interieur inspiratie hierboven. Voor een romantische twist aan je interieur kan je wat lichtroze of oudroze tinten toevoegen.

OTTO’s must-haves voor een romantic beach interieur

Must-haves voor een beach look in je interieur
1. Kussenovertrek 15,99 – 2. SIT schommelstoel vintage 299,00 – 3. Mand voor haardhout- €49,99- 4. AMS radiografiche wandklok 79,00 – 5. Karup staande kapstok met spiegel 229,99 – 6. Carpetfine vloerkleed 129,99 – 7. Deco-hanger 26,99 – 8. fotobehang palm oasis 118,06

Krijg je al het strand gevoel van de items hierboven? Wij wel! Deze must-haves van OTTO zorgen voor een goede afwisseling van materialen en kleuren. De kussens, het vloerkleed en het behang hebben allemaal een eigen print, maar toch komen ze goed overeen door de kleuren die zijn gebruikt. Verder zie je ook verschillende materialen zoals rotan, riet, hout en touw terugkomen. Deze combinatie zorgt voor de echte beach look in je interieur!

Hoe ga jij je interieur dit jaar zomer proof maken?

Liefs Sanne

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Inspiratie Interieur OTTO Wonen Zomer

Sanne Snepvangers
You might also like