Alle mode artikelen / General / Mode / 29 oktober 2021

Je trainingspak op een stijlvolle manier combineren doe je zo!

adidas trainingspak

Het trainingspak voor dames: eerst alleen bedoeld om een avondje op de bank in door te brengen, maar tegenwoordig is dit (gelukkig) echt niet meer het geval. We zien steeds meer vrouwen overdag lopen in een joggingpak, terwijl ze er ook nog eens super stylish uitzien! Als je een trainingspak op de juiste manier combineert, is het de perfecte casual day outfit. In dit blog vertellen we je alles over hoe je een trainingspak het beste kunt dragen, welke schoenen je erbij aan moet doen en welke accessoires je nodig hebt om van je joggingpak een succes te maken!

Hoe draag je een damestrainingspak?

Een trainingspak kun je op ontzettend veel verschillende manieren combineren. Hierdoor is een joggingpak juist zo fantastisch! En alhoewel een trainingspak op zichzelf super casual oogt, kun je er door middel van andere items een echte fashion statement mee maken. Zo zijn er andere items en accessoires die ervoor kunnen zorgen dat je joggingspak al snel een elegante look creëert!

Een gilet voor een stoere look

Gilets zijn de nieuwste trend op het gebied van fashion. Leer, denim, gewatteerd: de perfecte gilet is voor iedereen te vinden. En een gilet op een trainingspak zorgt meteen voor een stylish, casual look. Een oversized gilet zorgt ervoor dat je trainingspak net wat stoerder oogt en echt een geheel vormt! Door de vaak wijdere sweatshirt die bij een joggingpak hoort, is een gilet de perfecte optie om je outfit compleet te maken.

lonsdale trainingspak


Een blazer voor een elegante look

Blazers zijn eindelijk niet alleen meer de super zakelijke jasjes die je alleen op kantoor draagt. Een blazer is met een wijde jeans en een crop top juist het ideale item om een casual outfit wat eleganter te krijgen. En dat geldt ook voor een trainingspak. Ondertussen zijn er trainingspakken die bestaan uit joggingbroeken met t-shirts en daarvoor is een blazer de perfecte uitkomst.

Een leren jas voor een casual look

De leren jas is een echte must have voor iedere kledingkast. Iedereen heeft een leren jas nodig, al helemaal als je een dagje een trainingspak wilt dragen. Een trainingspak met een leren jas vormt een stoere, casual look die geschikt is voor iedere dag. Het fijne is dat je hoogstwaarschijnlijk al een leren jas hebt, dus je kunt hem weer uit de kast halen voor je nieuwe look!

nike joggingpak


Schoenen voor je trainingspak

Schoenen maken de man, oftewel: schoenen maken het trainingspak. Want de juiste schoenen zijn essentieel om echt een look van je joggingpak te maken. Als je besluit om voor een casual look te gaan, zijn sneakers de way to go! Je kunt er het beste voor kiezen om dezelfde kleur sneakers aan te doen als je gekozen jas. Als je je trainingspak wilt stylen met een witte denim gilet, zijn witte sneakers de beste optie. Op deze manier vormt je outfit altijd een geheel. Wat we ook steeds vaker zien, is dat vrouwen het trainingspak stylen met hakken. Met mooie hakken en een blazer, kun je je joggingpak direct een elegantere uitstraling geven. Het is wederom het beste om voor dezelfde kleur hakken te kiezen als de andere items in je outfit.
schoenen


Accessoires die het dames trainingspak afmaken

Wil je je outfit helemaal afmaken? Dan is het tijd voor accessoires! Van sieraden tot aan je make-up, om een echte look van je trainingspak te maken, moet je overal aan denken. Nu je je joggingpak en schoenen hebt uitgekozen, moet je kijken naar je handtas. Match je handtas altijd met je schoenen, zodat je outfit een contrast heeft, maar ook een geheel blijft. Verder moet je nooit je sieraden vergeten. Je sieraden maken een casual outfit in één klap classy! Goud, zilver of allebei: het maakt niks uit! Maar het is wel van belang om je oorbellen, kettingen, armbanden of ringen niet te vergeten. Het dragen van sieraden is ideaal als je je trainingspak wat eleganter wilt aankleden.

Als het aankomt op je make-up en haar, komt je outfit het beste tot zijn recht als je de rest rustig houdt. Het trainingspak is nogal een statement item, dus het wordt al snel iets te veel wanneer je ook een heftige make-up look draagt. Het geheel komt nog beter tot zijn recht wanneer je je haar in een knot of een staart draagt. Wil je nog meer tips over hoe je je haar het beste kunt opsteken? Lees dan ons eerder geschreven artikel over hoe je je haar het beste opsteekt!

adidas joggingpak


Ben jij na dit artikel ook helemaal enthousiast over trainingspakken? En op welke manier zou jij een joggingpak stylen?

Handtekening liefs Elisa

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Mode

Elisa van Doorn
You might also like