General / 8 juli 2015

Klassieker: The Little Black Dress

De little black dress is een echte klassieker die elke vrouw in haar kast moet hebben hangen. Wanneer je totaal niet weet wat je aan moet trekken naar iets feestelijks, naar je werk of welke gelegenheid dan ook, dan is de ‘LBD’ jouw redding, je kunt hier namelijk nooit mee de fout in gaan.

Hoe draag je de ‘LBD’?
Draag een paar mooie pumps, opvallende sieraden en een mooie clutch en de outfit is compleet. Naar kantoor? Loafers of pointy pumps en een mooie blazer erbij en you are ready to go! Het zwartje jurkje kan ook casual gedragen worden. Draag er een stoer leren jasje over en trek een paar laarsjes aan en je bent klaar.

Dit veelzijdige jurkje is tijdloos en daarom ook echt een ‘investment piece’. Vind je het perfecte zwarte jurkje maar is hij aan de prijzige kant? Twijfel niet, je hebt er zo lang plezier van!

Sfeerbeeld OTTO 1

Sfeerbeeld OTTO 2

Sfeerbeeld OTTO 3

Sfeerbeeld OTTO 4

Al deze jurkjes komen uit onze webshop. Bekijk onze collectie voor het perfecte zwarte jurkje.

Liefs, Nikki

Delen?

Reacties


Nikki
Nikki
Nikki (26) is dol op alles dat met mode te maken heeft. Vrouwelijk maar toch met een stoer randje. Daarnaast zou ze het liefst alleen maar mooie reizen maken en is ze altijd op de hoogte van de laatste trends.