Mode / 18 april 2016

Koningsdag: geef je outfit een oranje touch

Over iets meer dan een week is het weer zover. Op 27 april vieren we met zijn allen de verjaardag van onze koning Willem-Alexander. Ook dit jaar zijn er allerlei evenementen waar je met vele Nederlanders in stijl kunt gaan feesten. En met ‘in stijl’ doel ik natuurlijk op de kleding, want traditiegetrouw kleuren onze outfits op deze dag massaal oranje of rood-wit-blauw. Het leuke hieraan is dat iedereen er een eigen draai aan geeft maar we op deze manier wel het groepsgevoel versterken. Is oranje niet echt jouw kleur? Geen zorgen, ook met rood-wit-blauw hoor je er helemaal bij. En je hoeft natuurlijk niet als complete Nederlandse vlag op een feestje te verschijnen. Met subtiele toevoegingen aan je outfit in onze Hollandse kleuren ben jij helemaal klaar voor een geslaagde Koningsdag! Nog wat inspiratie nodig? Wij hebben een aantal outfits voor je samengesteld voor een zonnige of regenachtige dag (want wat het weer gaat doen weet je maar nooit in ons kikkerlandje ;)).

1. Orange is the new black

Houd jij wel van een knalkleur op zijn tijd? Leef je dan op Koningsdag uit met een opvallend oranje item! Of dit nu je shirtje, jurk of paar schoenen is; laat jouw look oranje kleuren.

koningsdag

1. Niet meer beschikbaar – 2. Niet meer beschikbaar – 3. Niet meer beschikbaar – 4. CONVERSE all stars 64,99

2. Rood-wit-blauw

De kleuren van onze vlag zien we natuurlijk ook veel terug op onze nationale feestdag. Je kunt hierbij kiezen voor een item in iedere kleur, of alle drie de kleuren in één item. Je kunt zo creatief zijn als je zelf wilt! Een rood shirt, witte broek of blauwe schoenen bijvoorbeeld; the choice is yours.

koningsdag1

1. Niet meer beschikbaar – 2. Niet meer beschikbaar – 3. Niet meer beschikbaar – 4. PUMA suède sneakers 74,99

3. A touch of orange

Ook je dagelijkse outfit kun je omtoveren tot een echte Koningsdag look. Kies bijvoorbeeld leuke oranje accessoires zoals een tasje. Die heb je tenslotte toch nodig als je een hele dag op stap gaat!

koningsdag2

 1. Niet meer beschikbaar – 2. Niet meer beschikbaar – 3. Niet meer beschikbaar – 4. Niet meer beschikbaar – 5. Niet meer beschikbaar

Meer leuke Koningsdag items vind je op ons Pinterestbord!

liefs whitney

Delen?

Reacties


Whitney
Whitney
Whitney (22) is online marketeer bij OTTO en houdt zich dagelijks bezig met alles op het gebied van SEO en social media. Daarnaast heeft ze een passie voor wedstrijdzwemmen, is ze dol op lekker eten en blijft ze graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van mode en lifestyle. Via social media weet ze altijd de leukste outfits en lekkerste restaurantjes te vinden.