Alle mode artikelen / General / Mode / 15 april 2018

Koningsdag 2018: vier het in stijl!

We love birthdayparties! Zeker die verjaardag waarbij heel Nederland is uitgenodigd. We hebben het natuurlijk over: Koningsdag! Op 27 april 2018 is het weer zo ver. Willem-Alexander is jarig en viert zijn 51e verjaardag. Ja ja, ook onze koning wordt een dagje ouder. Na zijn bezoek afgelopen jaar aan de zuidelijke stad Tilburg, is het dit jaar aan het noordelijke Groningen om er een geweldig feestje van te maken. En feesten, dat doen we natuurlijk in stijl!

Nederlanders trekken traditiegetrouw ieder jaar massaal oranje aan op deze dag. Maar ook onze nationale kleuren rood, wit en blauw mogen op Koningsdag worden gezien. Waar de één erbij loopt als een wandelende Nederlandse vlag, voegt de ander enkel wat subtiel accessoires toe aan zijn of haar outfit. Het leuke is: alles kan en alles mag!

Wil je weten hoe je jouw outfit een Nederlandse touch kunt geven? Dan ben je op het juiste adres. In deze blog laat ik jullie namelijk vier perfecte Koningsdag-outfits zien. Of je nu naar een leuke Nederlandse rommelmarkt gaat, aan een koekhap-wedstrijd mee doet of gewoon helemaal los gaat op een festival, voor iedere gelegenheid vind je allerlei combinaties. Zo is er een vaderlandslievende outfit voor iedereen!

Outfit-inspiratie Nederlands oranje 🧡

Orange is the new black! Op de verjaardag van de koning mag deze vrolijke knalkleur natuurlijk niet ontbreken. Oranje is trouwens niet alleen leuk voor Koningsdag, maar is zeker ook in de lente en zomer leuk te combineren met wat basic items. Zo geef jij gemakkelijk een zomers tintje aan je outfits. Kies bijvoorbeeld voor één oranje item en combineer dit vervolgens met kleine sieraden of accessoires.

Op Koningsdag gaan we natuurlijk All-in! Of het nu je shirtje, je jas of een paar schoenen is; laat jouw look oranje kleuren.

Koningsdag 1

Outfit-inspiratie rood-wit-blauw 🇳🇱

Is een knaloranje outfit voor jou toch net een brug te ver? Ga dan voor een rustigere look. Dit kan natuurlijk door leuke Nederlandse accessoires, maar ook bijvoorbeeld door de kleuren rood wit blauw te combineren. Zo geef jij je outfit een leuk Koningsdag-effect, maar wel op een subtiele manier.

Tip: Maak je look helemaal af door een vlaggetje op je wang te tekenen.

koningsdag 2

Heb jij je outfit al klaar liggen of ben jij nog op zoek naar een nieuwe koningsdag-look? Voor meer inspiratie kun je ook eens een kijkje nemen op onze website.

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Feestdagen Inspiratie Lifestyle Outfits

Julietta van Vugt
You might also like