Alle mode artikelen / General / Mode / 27 mei 2020

Korte broeken bij kinderen, hoe kun je deze het beste stijlen?

Kleed jij jouw kinderen in de ochtend altijd aan, Maar weet je niet zo goed hoe je een outfit het beste kunt stijlen? Het aankleden van je zoon of dochter klink heel makkelijk, maar in werkelijkheid valt dat vies tegen. Wij helpen je daar graag bij! Wat kan wel samen en wat kun je beter niet combineren? In dit artikel leggen we je graag uit hoe je een korte broek bij kinderen het beste kunt combineren!

Meisjes short roze

Een laag contrast tussen shirt en korte broek

Sta je elke ochtend voor de kast van je kind en heb je een korte broek in je handen? Pak dan een shirt dat er qua kleur veel lijkt op het korte broekje. Vroeger had je gedacht dat dit echt een no-go was, maar tegenwoordig is het helemaal hip: je gehele outfit in bijna dezelfde kleur. Draag je een lichte crème broek? Combineer deze dan bijvoorbeeld met een wit shirt. Wanneer je kleding combineert waarvan de kleuren erg dicht bij elkaar liggen, oog je ook een stukje langer. Handig voor als jouw zoon of dochter van zichzelf wat kleiner is!


Korte broek jongens

Combineer jouw korte bermuda met een lange mouwen shirt

Draagt jouw zoon of dochter graag een bermuda op een dag wanneer het warm is, maar staat er toch nog een frisse wind? Combineer deze korte broek dan met een lange mouwen shirt. Op deze manier maak je de outfit niet alleen stoer, maar ook geschikt voor een wat koelere zomerdag. Laat je kinderen hieronder een hemd dragen. Als het dan toch warmer wordt, kunnen ze hun lange mouwen shirt gerust uittrekken!


Meisjes denim short

Een denim short voor in de zomer

Het is buiten lekker warm en speelt jouw kind graag buiten? Dan is het leuk om een denim short in de ochtend aan te trekken. Deze hippe korte spijkerbroeken zijn erg trendy en ook makkelijk te combineren. Of je er een topje, shirt of trui over aantrekt, alles zal leuk staan! Denim shorts zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, van licht tot donker. Voor de zomermaanden raden wij een wat lichtere broek aan. Dit vanwege het mooie weer! Hierdoor zal jouw kind het minder snel warm krijgen.


Korte broek met laarsjes

Korte broek combineren met schoenen

Eigenlijk is het vrij makkelijk om schoenen af te stemmen op de korte broek van jouw zoon of dochter. Het is namelijk zo dat alle schoenen wel onder een korte broek kunnen. Het enige waar je wel rekening mee moet houden is de kleur van het t-shirt. Doe jij jouw kind een geel shirt of hemd aan, dan is het natuurlijk niet mooi als je die combineert met rode schoenen. Probeer daar dus wel rekening mee te houden!


Naast het dragen van een korte broek op een warme zomerse dag, is het handig om te weten wat je nog meer kunt doen tegen het weer. Lees ons artikel over hoe je een hittegolf het beste kunt overleven. Wil je meer weten over de modetrends, lees dan ons artikel over de modetrends in 2020.

Weet jij al hoe jij morgen jouw kind gaat aankleden?

Liefs, Ilse

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Advies Kinderen Mode OTTO

Ilse Nollen
Ilse Nollen
Ilse (23) is studente Commerciële Economie en stagiaire bij OTTO. De nieuwe ontwikkelingen op het gebied van social media, kunnen niet aan haar voorbij gaan. Ze is gek op eten en speelt in haar vrije tijd graag hockey. Daarnaast is ze ook vaak te vinden op het terras, samen met haar vriendinnen.
You might also like