Vriendinnen: Leuke meidendingen om te doen

It’s date time again! Lekker met je vriendinnen een dagje of avondje plannen om wat leuks te doen is altijd een goed idee. Even bijkomen van een zware week en natuurlijk elkaar op de hoogte brengen van de laatste roddels. Deze dates blijven leuk, maar soms zijn jullie misschien wel toe aan wat afwisseling in de dingen die jullie op deze dagen doen. Wanneer jullie de laatste tijd eigenlijk elke keer tot laat de stad in zijn gegaan, kan dit gaan vervelen en is het tijd voor wat anders! Maar wat?! Voor deze momenten, wanneer jullie graag wat leuks willen doen maar niet weten wat, heb ik een lijstje met inspiratie opgesteld! Lees snel verder en plan jullie volgende dates maar vast in!

vriendinnen

Wellness

Dit kopje heeft niet heel veel meer uitleg nodig… Een dagje naar de spa met vriendinnen staat gelijk aan een heerlijk dagje ontspannen en bijkletsen. Vooral na een wat drukkere periode is dit een erg goed idee! Heerlijk tot rust komen in het bubbelbad, of juist lekker ontspannen in een van de vele soorten sauna’s die er zijn. Trek jullie badjas aan geniet van alle verschillende mogelijkheden in de spa. Op dit soort dagen moet je natuurlijk niet vergeten om ook lekker te lunchen en dineren! Het fijne aan een spa is, dat dit ook gewoon lekker in je badjas kan! Lekker bijkletsen onder het genot van een heerlijke smoothie (mmm, can’t wait!). Zet je telefoon deze dag helemaal uit en ontsnap even aan het drukke leventje buiten de wellness. Quality time in de spa it is!

Samen een nieuwe serie starten

Wanneer je samen met vriendinnen aan een nieuwe serie begint, kunnen jullie elke keer weer speculeren over wat er zal gaan gebeuren. Belangrijk hierbij is natuurlijk wel dat jullie alleen samen, maar echt alleen samen de afleveringen mogen kijken. Zelfs wanneer de laatste aflevering die jullie gekeken hebben eindigt met een mega spannende cliffhanger moeten jullie toch echt wachten totdat jullie weer samen zijn (óf, ondanks dat het alweer midden in de nacht is, toch nog even doorkijken)… Zo kunnen jullie elke keer weer uitkijken naar het moment dat jullie samen op de bank ploffen en genieten van jullie spannende serie!

Samen koken

Het is natuurlijk supergezellig om uiteten te gaan in jullie favoriete restaurant (en waarschijnlijk staat zo’n avondje ook al regelmatig op de planning) maar denk ook eens aan: zelf koken! Gezellig een tijdje in de keuken hangen om wat culinaire hoogstandjes op tafel te toveren, TOP : )! Deze gerechtjes kunnen gaan van een zelfgemaakte pizza tot sushi tot uitgebreide tapas. Je kunt alles zelf maken! Gooi de dingen die jullie lekker vinden allemaal op de pizza of bij de tapas en een heerlijk diner is zo gemaakt YAMMM! Even werken voor je eten en daarna gezellig je welverdiende werk opeten. Haal die kookkunsten maar tevoorschijn!

vriendinnen

High tea/wine/beer/cocktail

Een variant op het uiteten is een gezellige high tea. Lekker lang aan tafel onder het genot van allerlei zoete en hartige lekkernijen en oneindig veel kopjes thee. Ook deze hapjes kun je gezellig samen met je vriendinnen maken, maar er is ook niks mis met je laten bedienen. Als je niet zo’n thee liefhebber bent kun je natuurlijk ook gaan voor de high beer, high wine of high cocktail. Óf bedenk jullie eigen variant met een lekker drankje: what about the high milkshake?!

Karaoke hour

Ondanks dat jullie misschien wel helemaal niet kunnen zingen brengt een karaoke uurtje hele leuke herinneringen tot stand. Zet jullie favoriete guilty pleasure liedjes op en gooi alle hoge noten er onbeschaamd uit. Van High School Musical liedjes tot andere toffe nummers, lekker meezingen! Kleine tip: tijdens het zingen is het misschien beter om geen geluidsopnames te maken… sommige zangkunsten kunnen beter geheim gehouden worden.

Dagjes (of weekendjes) weg plannen

Hier kunnen jullie zoveel verschillende kanten mee op! Van een simpel dagje shoppen tot een once-in-a-lifetime skydive-ervaring, je kunt het niet gek genoeg bedenken! Dagjes shoppen in een andere stad dan normaal zijn altijd leuk, lekker shoppen, lekker lunchen en lekker kletsen! Een dagje weg hoeft natuurlijk niet meteen ‘shoppen’ te worden… Denk bijvoorbeeld ook eens aan iets anders als een pretpark, skihal of extremere dingen als skydiven! Wanneer jullie wat langer de tijd hebben kunnen deze dagen ook verlengd worden tot een weekendje! Combineer het shoppen met een dagje strand bijvoorbeeld. Zoek een slaapplek en plan deze mini-vakantie tussendoor!

vriendinnen

Herinneringen ophalen

Jullie als vriendinnen hebben al veel samen meegemaakt en al deze herinneringen zijn ongetwijfeld vastgelegd op foto’s (misschien wel niet de meest mooie…) of er kan een mooie anekdote over bedacht worden. Haal een keer al die mooie herinneringen samen op en verwerk deze met beelden en teksten in een doosje of in een boek. Zo kunnen jullie wanneer jullie maar willen terugdenken aan die toffe herinneringen!

Sporten

Ja echt, ook sporten is leuk en gezond om samen te doen! Het kost heel wat meer discipline om in je eentje naar de sportschool te gaan dan dat je met een vriendin samen gaat. Jullie motiveren elkaar als je samen plant om te gaan sporten. Bij groepslessen BodyPump of Zumba kunnen jullie ook nog eens lekker lol hebben terwijl jullie goed bezig zijn! Trek je sportoutfit maar aan, bel je vriendin op en dat uurtje sporten is nog nooit zo snel voorbij gegaan.

Het is de hoogste tijd om je vriendinnen op te bellen en dit toffe lijstje af te werken, oftewel: tijd voor leuke dingen!

liefs liselotte

 

 

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Activiteiten Lifestyle OTTO Vrouwen

Liselotte Stienen
You might also like