General / Lifestyle / 14 december 2016

De leukste oud en nieuw feestjes van 2016

De dagen worden korter, de temperaturen worden kouder en de oliebollen ruik je op straat; oud en nieuw komt eraan! Oud en nieuw is een tijd van samenzijn met vrienden of familie (of allebei) waarin je het oude jaar afsluit en het nieuwe jaar samen in gaat. De champagne en oliebollen vliegen je om de oren en je maakt het vaak nét iets later dan gepland. Ik vind oud en nieuw altijd super leuk, maar het is elk jaar hetzelfde probleem; wat gaan we doen? Er zijn zoveel feestjes, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dit jaar ga ik jou daarbij helpen!

Oud en Nieuw 1 Happy New Year Feelings & friends – Amsterdam

Happy Feelings, de naam zegt het al. Het motto is ‘Altijd blijven lachen’ en dat is dan ook precies wat je op deze feestjes zal doen. Het muziekgenre loopt van ’90’s hitjes tot de laatste top 40, voor ieder wat wils dus! Happy Feelings is een feestje wat op verschillende plaatsen in ons landje gehouden wordt en nu voor het tweede jaar ook met oud en nieuw een glimlach op ieders gezicht wil toveren. Samen met hun Friends, zoals Rewind Amsterdam, LOBI en anderen luiden zij het jaar in met alleen maar happy feelings!

Oud en Nieuw 2 Tijdcapsule Oud en Nieuw – Rotterdam

Reis door het muzikale tijdperk van je opa en oma, je ouders en van jezelf. Bij tijdcapsule hoor je liedjes van 1950 tot nu, op chronologische volgorde met beeldmateriaal van het desbetreffende jaartal. Dan denk je natuurlijk al; mega vet! Tel daar een cruise boot bij op en je hebt het Tijdcapsule Oud en Nieuw feest. Wat, een cruise boot? Jazeker, een cruise boot! Zo valt je avond in het water, in the best way possible!

Oud en Nieuw 3 Plan de champagne – Tilburg

Ja ja, ook in het zuiden weten ze hoe je een feestje moet geven. Met drie stages is dit feest perfect als al je vrienden iets anders willen (wat natuurlijk elk jaar zo is). 3 feestjes die hun krachten bundelen en er een muzikaal vuurwerk van maken. Stage 1, met Daisy (dit is geen persoon, maar een feestje!), draait een mix van ’90 en ’00 classics en de hedendaagse guilty pleasures laat iedereen zijn billen shaken. Stage 2, genaamd HEY! is the place to be voor techno-en houseliefhebbers. De laatste stage is een echte silent disco met 3 verschillende kanalen, georganiseerd door Waterjump.

Oud en Nieuw 4 Huisfeest NYE // Masquerade ball – Utrecht

Wil jij even iets heel anders, ga dan lekker naar een huisfeestje met Oud en Nieuw. Nee, niet dat duffe huisfeestje bij vage vrienden, maar het Huisfeest bij Club Poema, in Utrecht. Hier hoef je niet voor elk drankje je portemonnee te trekken, maar koop je een kaartje inclusief drank, zoals dat bij een echt huisfeest hoort. Geniet van heerlijke ’90’s muziek en de laatste hitjes, terwijl je in je glitter outfit en mysterieuze masker staat te dansen. Huisfeestjes zijn heerlijk studentikoos, dus voor dit feest moet je een collegekaart hebben!

Oud en Nieuw 5Paradigm NYE – Groningen

Zijn jij en jouw vrienden echte ravers? Dan is dit het feestje waar je moet zijn op 31 december! Paradigm is een een club gevestigd in een gestripte loods, wat zorgt voor een eigenzinnig effect. De club staat bekend om haar eigenzinnige blik op elektronische muziek als techno en house. Je kunt hier dus de hele nacht genieten van muzikale en kunstzinnige meesterwerkjes!

In elk deel van het land is er dus wel wat te beleven. Ik hoop dat je met mijn tips dit jaar in je beste outfit op het leukste feestje swingend het nieuwe jaar in danst! Weet jij al naar welk feestje je gaat?

liefs_merel

Delen?

Reacties


Merel Tielen
Merel Tielen
Merel (19) is eind augustus begonnen bij OTTO om alles te leren over online marketing. Dit doet zij voor haar studie Commerciële Economie International Events, Music & Entertainment Studies (een hele mond vol dus). Naast deze studie is Merel gek op tennissen, borrelen met haar (tennis)vrienden en festivals bezoeken. Als ze in dit drukke schema nog een gaatje vrij kan vinden, gaat ze het liefst koopjes jagen in de stad.