Fit / Lifestyle / 10 januari 2017

De leukste sportkleding om het jaar goed te beginnen

New year, new me; deze uitspraak zal voor velen niet onbekend zijn. Ieder jaar rond de jaarwisseling, hebben velen toch wel goede voornemens voor het nieuwe jaar. Meer tijd doorbrengen met je vrienden, gezonder koken, meer vrije tijd maken, of een hele bekende; meer sporten. De intentie om meer te gaan sporten is er meestal wel, maar halverwege februari laten veel mensen het toch een beetje schieten, waardoor je elk jaar met hetzelfde voornemen zit. Motivatie vinden om te sporten kan voor sommige mensen lastig zijn, maar één ding wat belangrijk is bij het sporten, is goede sportkleding. Daarnaast is het natuurlijk leuk om rond te lopen in de sportschool en te shinen in die nieuwe sportoutfit. Om jouw wat extra motivatie en een steuntje in de rug te geven, heb ik hier de leukste binnen-en buiten sportkleding voor jou op rij gezet!

De leukste indoor sportkleding

Als jij niet zo houdt van sporten in de natuur (vooral in de winter) is de sportschool een goed alternatief. Je kunt hier in je coole sportoutfit goed werken aan je spiermassa, aan je conditie of aan het verliezen van gewicht. Zoals je ziet, heb ik lekker felle outfits samengesteld. Sportkleding met felle kleuren is namelijk helemaal hip!

Sportoutfit animal print

 Bij outfit 1 zie je een broek met een leuke animalprint, want ja, ook de fashion trends zie je terug in sportkleding. Zo is het vestje een cropped top, meer 2017 kun je het niet krijgen! Wie zei dat je er tijdens het sporten niet goed uit kunt zien?

Gekleurde sportkleding

De tweede outfit is al helemaal color blocking, maar voor de echte zweters onder ons super handig; de broek komt namelijk maar tot over de knieën. Niemand die nog om jou heen kan in de sportschool!

De leukste outdoor sportkleding

Oeps, had ik al gezegd dat ik van kleur hield? Voor het sporten buiten, zoals hardlopen, heeft de opvallende kleur van de kleding ook nog een praktische functie. Anderen zien je zo namelijk makkelijker als je bijvoorbeeld langs de weg gaat hardlopen, minder kans om voor je sokken gereden te worden dus!

Hardloopkleding
Outfit 3 zou je het thema oranje boven (en beneden) kunnen geven. Oranje is een erg vrolijke kleur en niet te missen in je kast, zo kun jij je sportkleding die schreeuwt om gedragen te worden niet langer negeren!

Sportkleding adidas

Outfit 4 heeft een echte eye-catcher, de hardloopbroek van de Adidas STELLASPORT lijn is niet te missen! Het fel roze van de broek met grijze accentjes heb ik gecombineerd met grijze schoenen en een grijs hardloop shirt, zodat het één geheel wordt.

Heb jij al motivatie gekregen om dit jaar je goede voornemens waar je maken?

 

Liefs Merel

Delen?

Reacties


Merel Tielen
Merel Tielen
Merel (19) is eind augustus begonnen bij OTTO om alles te leren over online marketing. Dit doet zij voor haar studie Commerciële Economie International Events, Music & Entertainment Studies (een hele mond vol dus). Naast deze studie is Merel gek op tennissen, borrelen met haar (tennis)vrienden en festivals bezoeken. Als ze in dit drukke schema nog een gaatje vrij kan vinden, gaat ze het liefst koopjes jagen in de stad.