General / Look van de week / Mode / 16 maart 2016

Look van de week: editor Cleo

Lookvdweek_cleo

1. Niet meer beschikbaar – 2. Niet meer beschikbaar – Niet meer beschikbaar – 4. Niet meer beschikbaar – 5. Panty (set van 2) 24,99 – 6. Niet meer beschikbaar

1. Vrouwelijk

Ik hou van vrouwelijk en stoer gecombineerd, maar het moet altijd comfortabel zijn. Het liefste trek ik elke dag een rokje of jurkje aan met een paar platte schoenen of met een elegante blokhak waar je de hele dag op kan lopen. Ook in deze look van de week heb ik weer gekozen voor een rok, een skater rok van ANISTON die momenteel helemaal trendy zijn. Naast een leuke rok, vind ik het leuk om de rok te combineren met een panty met een patroon erin. Dit maakt je outfit net iets meer speciaal en aparter.

2. Stoer

Omdat het nu nog steeds best koud kan zijn buiten, heb ik in deze look van de week gekozen voor een comfortabele trui. Deze trui geeft een wat stoerdere look en daarnaast is het warm en comfortabel, maar toch elegant en stijlvol staan op een rokje. Ik heb gekozen voor een grijze trui, omdat zwart en grijs erg mooi combineert. In dit koude weer kan een jas niet ontbreken. Een mooie, basic jas van goed materiaal is echt een musthave in de winter. Deze lange grijze jas van s.Oliver vind ik klasse en vrouwelijkheid uitstralen. I love it!

3. Eyecatcher

Aangezien ik voor neutrale donkere kleuren heb gekozen, vind ik het leuk om er een gekleurd item aan toe te voegen om de outfit iets extra’s te geven. Dit kan gemakkelijk met een gekleurde sjaal. Ik vind roze altijd erg mooi staan bij grijs en zwart, daarom heb ik gekozen voor een roze sjaal die je nonchalant kan omwikkelen. Dit maakt mijn look van de week helemaal af!

Voor welke kleurencombinatie ga jij?

liefscleo_otto

Delen?

Reacties


Cleo
Cleo
Cleo (24) houdt van het zoeken naar de nieuwste woon- en modetrends online. Naast deze fanatieke hobby is ze ook druk bezig met haar studie Communicatie- en Informatiewetenschappen. Bij OTTO's social team leert ze de fijne kneepjes van het vak. Na het harde werken gaat ze graag met vriendinnen een drankje en/of hapje doen, gezellig samen sporten of natuurlijk weer op zoek naar woon- en modetrends.