General / Look van de week / Mode / 14 september 2015

Look van de week: Editor Lisanne

Styled by Lisanne

Dit is zeker een look die ik graag zie en zelf zou dragen! Ik draag het liefst neutrale kleuren omdat deze rustig ogen en altijd goed te combineren zijn met accessoires. De keuze van een off-the-shoulder top en een leren rok maken het geheel meteen een stuk interessanter en stijlvoller. Ook de sandalen met blokhak passen goed bij het geheel en laten je benen nog nét even dat tikkeltje langer lijken. Het tasje geeft toch net even die twist die ik altijd probeer aan te brengen, en is daarnaast helemaal in de 70’s style waar we bij OTTO helemaal fan van zijn. De hoed maakt het helemaal af en wat mij betreft is geen outfit compleet zonder mooi horloge!

Shop these items

VERO MODA off the shoulder top Patrizia Dini rok B.C. schoenenwidth=”100%” class= SHEEGO hoed Fringe tas Otto BUFFALO horloge
Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Fringe schoudertas

49,95

Uitverkocht

 

Liefs Lisanne

Delen?

Reacties


Lisanne
Lisanne
Lisanne (22) is net afgestudeerd en deze zomer werkzaam bij het social team van OTTO. Ze heeft altijd haar telefoon in haar handen en is dan ook altijd in de weer met social media als Instagram en Facebook. In de avond kun je haar altijd wel meevragen voor een drankje en in het weekend gaat ze graag menig feestje af. Lisanne schrijft graag over fashion en reizen.