General / Mode / 27 april 2015

Drie voorjaars-outfits voor heren!

We zien steeds vaker dezelfde fashion items bij heren- en damesmode, iets wat vroeger toch echt heel anders was. Zo kan je bijvoorbeeld de witte sneaker trend bij zowel vrouwen als mannen spotten op straat. Daarnaast zien we veel streepjes shirts en legerjasjes. Allemaal trends die je stuk voor stuk uniseks zou kunnen noemen. Aangezien ook mannen af en toe zeker een goede dosis inspiratie kunnen gebruiken gebaseerd op de laatste trends, heb ik maar liefst drie outfits voor jullie samengesteld en oh wat zou jullie dat toch enig staan mannen!

Die broeken met wijde pijpen kunnen anno 2015 écht niet meer dus die mogen nu wel de deur uit. Omdat jullie mannen vaak houden van kort en krachtig vertel ik je in één zin wat echt onmisbaar is in je kast voor voorjaar/zomer 2015: een gestreept shirt, camo-jack, de witte sneaker, een leren jack, stoere denim, een broek of pantalon met rechte pijp en een mooi horloge. Kijk mee, leer en shop ;-)!

Voorjaarsoutfit heren

1. Uitverkocht

2. Jack & Jones pantalon 69,95

3. Uitverkocht

4. Uitverkocht

5. Jack & Jones trui 39,95

voorjaarsoutfit heren

1. Only & Sons jeans 59,95

2. Jack & Jones trui 39,95

3. Uitverkocht

4. Uitverkocht

5. Uitverkocht

6. Uitverkocht

Voorjaarsoutfit heren

1. Uitverkocht

2. Uitverkocht

3. Jack & Jones trui 39,95

4. Uitverkocht

5. Uitverkocht

6. Selected leren jas 249,95

 

liefs_laura

Delen?

Reacties


Laura
Laura
Laura (29) is naast haar baan als grafisch designer voor OTTO dol op sporten, sneakers en gezond eten. Sinds een jaar is Laura volledig om en is 'clean eating' haar lifestyle. Ze schrijft dan ook het liefst over de fijnste recepten die niet alleen gezond zijn maar ook nog eens overheerlijk.