Mode / 8 februari 2016

Drie casual outfits voor hem

We hebben al verschillende mooie outfits voor de dames samengesteld en we vonden het nu eens tijd om ook aan de heren te denken. Daarom ben ik opzoek gegaan naar casual kleding voor de mannen. Ik vind het altijd erg stoer staan als mannen een klein stoppelbaardje laten staan in combinatie met een spijkerbroek, een colbertje of een overhemd.

Hieronder heb ik mijn favoriete mannenoutfit geselecteerd. In combinatie met het geurtje smelt ik helemaal weg……

mannenoutfit11. Niet meer beschikbaar –  2. Niet meer beschikbaar – 3. Niet meer beschikbaar – 4. Bruno Banani overhemd 38,99 – 5. HUGO BOSS eau de toilette 44,99- 6. Niet meer beschikbaar

Deze mannenoutfit is erg comfortabel en lekker warm. Ideaal aan deze outfit is dat je deze outfit op verschillende manieren kan dragen. Draag deze outfit bijvoorbeeld eens zonder overhemd of juist zonder trui, maar je kunt natuurlijk ook het vest achterwege laten.

Wil je wat chiquer voor de dag komen, dan kies je niet voor een spijkerbroek maar voor een Chino broek in combinatie met een mooi colbertje. De sneakers worden ingeruild voor een paar brogues. Om de look helemaal af te maken, kan je een klassiek horloge omdoen met een leren bandje.

mannenoutfit2

1. s.Oliver slim fit colbert 169,99 – 2. Niet meer beschikbaar – 3. Niet meer beschikbaar – 4. Niet meer beschikbaar – 5. Niet meer beschikbaar

Ik vind het altijd erg relaxt als ik op zondag of op een dag dat ik helemaal niks hoef te doen, om een outfit aan te doen die lekker zit, maar waar je toch goed voor de dag mee kan komen. Uit ervaring weet ik dat mannen ook erg ijdel kunnen zijn en dus ook zo een relaxte outfit in hun kast willen hebben hangen. Ik ben daarom naar een mannenoutfit opzoek gegaan die mannen op een regenachtige dag zoals vandaag, gewoon uit te kast kunnen trekken.

mannenoutfit31. Niet meer beschikbaar – 2. Niet meer beschikbaar – 3. Zwart t-shirt 2+1 gratis 19,99 – 4. Niet meer beschikbaar – 5. ARIZONA veterschoen 29,99

Ben je helemaal in de shop mood gekomen en wil je nog meer casual mannenoutfits scoren? Bij OTTO hebben we genoeg keuze uit leuke herenkleding. Shop je gek!!

Cleo

Delen?

Reacties


Cleo
Cleo
Cleo (24) houdt van het zoeken naar de nieuwste woon- en modetrends online. Naast deze fanatieke hobby is ze ook druk bezig met haar studie Communicatie- en Informatiewetenschappen. Bij OTTO's social team leert ze de fijne kneepjes van het vak. Na het harde werken gaat ze graag met vriendinnen een drankje en/of hapje doen, gezellig samen sporten of natuurlijk weer op zoek naar woon- en modetrends.