Gift guide: leuke Moederdag cadeautjes voor (schoon)moeders en oma’s

Moederdag cadeautjes openen

Zondag 8 mei besteden we weer wat extra aandacht aan alle moeders. Je eigen moeder wil je natuurlijk iets leuks geven, maar misschien ook wel je oma of je schoonmoeder. Het is een dag waarop je alle moeders in het zonnetje kunt zetten door een leuke activiteit samen te doen, haar te verrassen met een ontbijtje of haar een leuk cadeautje te geven. Heb je dit jaar wat inspiratie nodig voor Moederdag cadeautjes? Lees dan snel verder, want in dit artikel zetten we een aantal leuke Moederdag ideeën op een rijtje!

Wat is een perfect Moederdag cadeau?

Een perfect cadeau is soms lastig te vinden. Een goede tip is om te kijken waar iemands interesses liggen, wat diegene graag doet of lekker vindt. Je kunt iets kiezen waar je moeder een leuke herinnering aan heeft of misschien heeft ze zelf nog een verlanglijstje. Al deze dingen kunnen je helpen bij de zoektocht naar een leuk Moederdag cadeau. Heb je wat voorbeeldjes nodig? Hieronder vind je wat leuke inspiratie!

Zet je moeder in het zonnetje met deze Moederdag cadeautjes

Moederdag cadeautjes mama

1. Leonique Siervaas 29,99 – 2. paco rabanne Lady Million 68,38 – 3. Sanitas Manicure-pedicureset 39,99
– 4. BEURER Gezichtssauna 84,99 – 5. CreaTable ontbijtserviesset 44,99

Om te beginnen een cadeau wat altijd leuk is om te krijgen: een bos bloemen. Je kunt hier voor bijvoorbeeld een mooie vaas of bloempot kopen. Zo heb je een 2 in 1 Moederdag cadeau. Wat vaak leuke herinneringen met zich meebrengt zijn bepaalde geuren. Heeft je moeder een bepaalde geur op gehad tijdens haar bruiloft? Dan is het wellicht ook een leuk cadeau om parfum te geven! Mocht dit niet het geval zijn, dan is deze geur hierboven van Paco Rabanne altijd een goede keus.

Moederdag cadeautjes die het ook altijd goed doen, zijn artikelen voor persoonlijke verzorging. Een goed voorbeeld hiervan zijn de manicure- en pedicure set en de gezichtssauna. Een momentje voor jezelf is altijd fijn en met deze cadeaus komt dat zeker goed. Als laatste hebben we wellicht een minder voor de hand liggende tip voor je: organiseer een Moederdag high tea. Een ontbijtje organiseren heeft iedereen wel eens gedaan. Kies daarom en keer voor een high tea. Koop of bestel allemaal lekkere hapjes en kies je moeders favoriete thee uit. Dek de tafel met mooi servies en geniet samen met je moeder van deze heerlijke middag. Tip: koop een nieuw servies zodat je moeder dubbel verrast wordt!

Verwen je oma met deze Moederdag cadeautjes

Moederdag cadeautjes oma

Een verwenpakketje is altijd leuk om te krijgen. In dit soort pakketjes vind je artikelen terug die kunnen bijdragen aan het ultieme momentje voor jezelf. Allereerst zie je hierboven een voorbeeld waar je iedere oma blij mee maakt: een crème verdeler. Deze helpt bij het insmeren van de moeilijk bereikbare plekken van het lichaam. Na een heerlijke douche is een badjas perfect om aan te doen. Het zit lekker comfortabel en dit rode kleurtje staat elke oma goed! Als derde artikel hebben we een geurtje die onder veel oma’s bekend en geliefd is: Chanel No 5. Dit is de geur voor de elegante en tijdloos-moderne vrouw, het geurtje ruikt gebloemd en fluwelige en is intensief en elegant. Als laatst hebben we bij dit verwenpakketje een paar sloffen toegevoegd. In deze sloffen kun je gemakkelijk instappen zonder te bukken en ze zijn ook nog eens voorzien van een warme voering!

Moederdag cadeautjes voor je schoonmoeder

Moederdag cadeautjes schoonmoeder

1.Esprit Deken 79,99 – 2. Bench. Hoodie 34,99  – 3. Bench. Sweatbroek 34,99– 4. Sympatico ABS-sokken 12,99
5. Pantoffels 19,99 – 6. LeGer Home by Lena Gercke Geurkaars 19,99

Een Moederdag cadeau voor je schoonmoeder is vaak lastiger dan je denkt. Je wilt een cadeautje waar ze echt wat aan heeft en waar je een goede indruk mee maakt. Je vriend zal je waarschijnlijk minder goed kunnen helpen, omdat mannen over het algemeen niet veel beter zijn in het zoeken van leuke cadeautjes voor vrouwen. Dit bovenstaande pakketje zal haar zeker goed doen. Een loungepak, plaid, sloffen en warme sokken zijn allemaal items waarmee je lekker op de bank kunt ploffen voor een avondje Netflix. Wanneer je ook nog de geurkaars aansteekt met een heerlijke vanille geur weet je zeker dat je lekker tot rust zult komen. Precies waar moeders wel eens aan toe zijn na wat drukke weken!

Heb jij al nagedacht over jouw Moederdag cadeautjes voor dit jaar? Zie je toch nog geen cadeau voor jouw (schoon)moeder of oma? Lees dan onze guide: wat geef je aan haar? En wie weet vind je hier jouw perfecte cadeau!

Handtekening liefs Lisa

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Cadeaus Gidsen Lifestyle Vrouwen

Lisa Maas
You might also like