Must haves voor ieder huishouden

Misschien ga je net samenwonen of woon je al lang samen maar heb je toch het idee dat het efficiënter kan in het huishouden. Er zijn tegenwoordig zo veel verschillende soorten huishoudelijke apparaten dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wat is er nou echt handig om in huis te hebben? Waar heb je jaren lang profijt van? Lees mee en ontdek wat jij meteen in huis moet halen!

musthaves huishouden

Vaatwasser

Een goede vaatwasser is de redding van ieder huishouden. Het scheelt ontzettend veel werk en ruzies over wie de afwas moet doen. Geen ergernissen meer omdat de afwas blijft staan en er weer geen schone glazen zijn. Zelfs al woon je maar met zijn tweeën en is er niet veel afwas, kan de afwas doen toch net wat te veel zijn na een dag hard werken. Hoe makkelijk is het dan om alles in de vaatwasser te zetten en het apparaat zijn werk te laten doen? Daarnaast besparen vaatwassers je ook nog eens water en energie! Vaatwassers verbruiken gemiddeld 50% minder water en 28% minder energie dan wanneer je dezelfde hoeveelheid vaat met de hand moet afwassen. Je vaat wordt daar bovenop ook nog eens schoner in de vaatwasser, het water in een vaatwasser is namelijk heter waardoor er meer bacteriën gedood worden. Een top aanschaf dus!

Grote koelkast

Eten, daar waar het hele leven om draait. Elke dag leven we allemaal weer naar die eetmomenten toe en daar hoort toch wel een grote koelkast bij. Die kleine koelkasten raken namelijk soms zo volgepropt dat je door de bonen het bosuitje niet meer ziet (😉). Dan vind je weer een beschimmeld bakje smeerkaas achter in de koelkast waarvan je het bestaan vergeten was. Een grote koelkast dus, lekker overzichtelijk en daar kun je veel in kwijt! Om dan nog maar niet te beginnen over die Amerikaanse koelkasten met dubbele deuren, waterdispenser en ijsblokjesmachine. Dan heb je het toch echt wel gemaakt binnen de koelkast wereld. Dus niet proppen, maar een grote koelkast shoppen!

Stofzuigerhuishouden stofzuiger

Iedereen kent het wel, je bent aan het stofzuigen en de kabel zit weer achter een stoelpoot vast of je komt net een stukje kabel te kort. Met een draadloze stofzuiger heb je deze problemen allemaal niet! Hiermee kun je zonder zorgen lekker snel en gemakkelijk heel het huis door gaan. Heb je kinderen die nog niet zo goed zijn in eten zonder kruimels achter te laten? Of heb je huisdieren die van je leren bank een harige bank maken? Dan is een kruimeldief ideaal voor jou! Zo houd je de kleine oppervlakken ook gemakkelijk schoon! Maar je kan natuurlijk ook nog een stapje verder gaan, je kan namelijk ook een robotstofzuiger aanschaffen! Deze houdt het huis stof vrij zonder dat het huishouden er iets voor hoeft te doen. Hij gaat lekker zijn eigen gang en botst door sensoren nergens tegen aan. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen dat de accu opgeladen wordt, ideaal dus!

Stoomreiniger

Dweilen. Het is een taak uit het huishouden waar niemand blij van wordt. Het kost veel tijd, je bent constant nieuw water in de emmer aan het doen omdat de vloer anders niet schoon wordt en uiteindelijk zie je nog vegen op het laminaat. Een stoomreiniger neemt deze problemen allemaal voor je weg. Een stoomreiniger maakt de vloer snel, gemakkelijk, zonder agressieve schoonmaakmiddelen en hygiënisch schoon. En je kan de stoomreiniger ook nog op andere plaatsen in het huishouden gebruiken, stoomreinigers zijn namelijk ook te gebruiken voor de keuken, meubels, sanitair en nog veel meer!

Met al deze musthaves voor in het huishouden wordt het leven in huis een stuk makkelijker. Het is misschien even investeren, maar dan heb je ook wat!

handtekening

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Accessoires Must haves OTTO Wonen

Noor Caris
You might also like