Alle mode artikelen / General / Mode / 30 december 2019

Must haves voor in jouw handtas

Een handtas, je sleept hem overal mee naartoe en gooit er van alles in. Of jij nou een super mooie designer tas hebt of een handige basic handtas, vrouwen kunnen niet zonder. Vergeet jij ook weleens belangrijke dingen mee te nemen? In deze blog vind je een aantal handige en praktische tips. Zo heb jij alle belangrijke dingen altijd bij de hand. Check dit lijstje en doe het standaard in je tas, zo vergeet jij nooit meer iets. Wil jij weten wat jij allemaal in je handtas moet meenemen? Lees snel verder!

Blog handtas

Praktische handtas must haves

Checklist handtas
Allereerst een aantal items die écht niet mogen ontbreken in jouw tas. Denk hierbij aan je telefoon en portemonnee, inclusief ID, bankpas, rijbewijs en zorgpasje. Deze items moet je altijd bij je hebben. Om je te legitimeren natuurlijk, maar het is ook fijn al je écht belangrijke spullen altijd bij de hand te hebben. Naast deze (misschien voor de hand liggende) items, zijn er nog een paar andere praktische items. Denk hierbij aan oortjes of een koptelefoon. Dit is handig om bij te hebben wanneer je moet reizen of wanneer je bijvoorbeeld ergens moet wachten. Oortjes zijn zo’n typisch ding dat je vergeet. Nog een handig item om in je tas te stoppen zijn paracetamol en pleisters. Je zal ze zeker niet elke dag nodig hebben, maar wanneer je ze nodig hebt is het fijn als je erop voorbereid bent 😀 . Nog wat handige items: zakdoekjes, een pen en een elastiekje (hoe frustrerend is het als je je haar even snel vast wil binden en je geen elastiek hebt…). Vergeet voor de zomerse dagen je zonnebril niet, ook met autorijden etc. is dit erg handig.


Extra vrouwen must haves

Handtas checklist extra
Afhankelijk van de grootte van je tas, kun je ervoor kiezen nog wat extra vrouwelijke spullen mee te nemen. Mocht je een kleine praktische tas hebben, kun je deze items het beste achterwege laten. Producten waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld lippenstift en een nagelvijl. Handig om bij te hebben en wie weet komt het van pas. Een echte toevoeging aan je handtas is een handspiegeltje. Zo kun je waar je ook bent je make-up of haar checken. Altijd handig bij een sollicitatie, date of uitstapje. Om jezelf altijd op te kunnen frissen, kun je parfum en deodorant meenemen. Zo kun je altijd een lekker luchtje opspuiten. Om op alles voorbereid te zijn kun je ook nog een mini haarborstel meenemen. Deze zijn klein, waardoor je het makkelijk mee kunt nemen in je tas en je altijd je haar kunt kammen.


Wat neem jij mee in je handtas?

 

Otto blog Liefs Anouk

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Accessoires Lifestyle Must haves Reizen

Anouk Mols
Anouk Mols
Anouk (20) is studente Commerciële Economie en stagiaire bij OTTO. Ze is gek op lekker eten, heeft een passie voor mode én gaat ontzettend graag op vakantie! In het weekend gaat ze het liefst shoppen of met vriendinnen lekker wijntjes drinken op het terras.
You might also like