Laat Pasen maar beginnen: 3 tips om de ultieme Paassfeer te creëren

Het is weer bijna Pasen 2019! Dat betekent: tijd voor een lekker Paasontbijt of een goede Paasbrunch. Online kun je genoeg recepten vinden waarmee jij heerlijke gerechten kunt maken. Maar hoe creëer je nou een prettige en gezellige sfeer? Met een beetje creativiteit en deze tips gaat ook dit helemaal goed komen! Zo zal iedereen aan tafel zitten met een fijn Paasgevoel!

Pasen

Koop een kunstplant voor Pasen

Een kunstplant is niet alleen ideaal voor Pasen, maar ook voor daarna! Het leuke van een kunstplant is namelijk dat deze oneindig mooi zal blijven. En een andere prettige bijkomstigheid, je hoeft hem geen water te geven! Extra praktisch voor wie dit nog wel eens vergeet bij bloemen en planten 😉. Maar waar haal je nou een mooie kunstplant vandaan? Hieronder vind je bijvoorbeeld een prachtig exemplaar. Deze kunstplant lijkt niet alleen heel echt, deze bloem staat daarnaast centraal voor vriendschap en genegenheid. Iets waar we even extra bij stil willen staan met Pasen.

Kunstplant
1. Creativ green kunstplant 149,99

Haal gezelligheid in huis met kaarsen

Kaarsen staan centraal in het creëren van een goede sfeer. Deze kunnen dus niet ontbreken tijdens het Paasontbijt of -brunch. Zet bijvoorbeeld onderstaande set van 5 stuks op tafel en gegarandeerd dat iedereen met een lach aan tafel zit. De verschillende hoogtes zorgen ook nog eens voor een wat speelsere uitstraling. Ook de gele kaars is zeker een musthave voor Pasen. Niet alleen doordat de kleur perfect matcht met het Paasfeest, maar ook omdat er een heerlijke fruitgeur door de kamer verspreid zal worden. Daarnaast zijn waxinelichtjes ideaal aangezien ze erg duurzaam en sfeervol zijn.

Kaarsen voor Paasontbijt
Kaarsen voor Paasontbijt
Kaarsen voor Paasontbijt


1. Candle little geurkaars 19,95 – 2. Wiedemann kloosterkaars set van 2 49,99 – 3. HOME AFFAIRE waxinelichthouder 21,99

Fleur je Paastafel op met een vrolijk tafelkleed

Een tafelkleed kan een grote transformatie teweeg brengen in een huiskamer. En aangezien Pasen een vrolijk feest is, zijn deze tafelkleden met bloemen en kleuren ideaal. Daarnaast bestaan de laatste twee voor 70% uit polyester, wat ervoor zorgt dat het kleed makkelijk schoon te maken is. Vind je al die kleurrijke bloemen iets too much? Dan kun je ook gaan voor een tafelloper in dezelfde printjes. Deze kun je vervolgens combineren met een egale kleur ondergrond.

Tafeldecoratie voor Pasen
Tafeldecoratie voor Pasen
Tafeldecoratie voor Pasen


1. Tafelkleed 1700 summergarden 109,99 – 2. Tafelkleed 1617 springtime 74,99 – 3. Tafelkleed 5307 springtime 79,99

Op zoek naar meer inspiratie? Bezoek de shop met woonaccessoires eens!

Maar voor nu, alvast een Happy Easter allemaal!

P.s. Hoe ga jij de ultieme Paassfeer creëren?

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Feestdagen Inspiratie Lifestyle OTTO Pasen Tips

Merle Toemen
You might also like