Panty ladders voorkomen

Op de één of andere manier gebeurt het je toch elk jaar weer; aan het einde van de avond heb je meer ladder dan panty om je benen, terwijl je nog zó voorzichtig bent geweest. Natuurlijk super irritant, maar al helemaal op de avond dat je er extra goed uit wilt zien, zoals Oud en Nieuw bijvoorbeeld. Hoe je er dit jaar de hele avond flawless bijloopt, zónder gaten in je panty, vertel ik je hier!

panty

1. Vriezer

Vriezer? Ja, vriezer! Maak je panty vochtig en doe hem in de vriezer om te zorgen dat hij minder snel scheurt. Door de kou wordt hij harder en steviger, waardoor de kans dat jouw avond weer eindigt met alleen maar haakjes en ladders in je panty, aanzienlijk kleiner wordt. Als je hem de avond van te voren in de vriezer legt, moet dat goed genoeg zijn!

2. Vijl je teennagels

Als jouw teennagels vlijmscherp zijn, is het natuurlijk niet gek dat je al een gat in je panty hebt voordat je hem überhaupt aan hebt. Zorg daarom dat je teennagels kort zijn, maar vooral dat er geen haakjes in zitten! Je kunt ook je panty opstropen zodat je alleen je voet erin hoeft te steken en de rest van de panty gelijk over je been naar boven kunt rollen.

3. Koop een maat te groot

Normaal gesproken zou ik dit natuurlijk nooit zeggen, maar als je panty’s koopt, kun je beter een maatje (of twee) te groot kopen. Als de panty precies past, ga je er aan trekken, waardoor je kans hebt dat je hem kapot trekt. Daarnaast zakt hij ook sneller af, wat al helemáál irritant is!

4. Ga los met haarlak

Om jouw panty wat extra stevigheid te geven, kun je hem met haarlak bespuiten. Doe dit wel pas nadat je hem aantrekt, anders krijg je hem niet meer aan….

5. Let op de dikte

Over het algemeen geldt; hoe dikker de panty, des te minder kans hij heeft om te scheuren. Als je toch een dunne wilt, is het slim om een wat duurdere te nemen. I know, panty’s kopen is nooit leuk, maar als je hem langer dan één uur aan kan, vind ik dat persoonlijk altijd wel erg fijn!

6. Draag dunne sokjes

Hoe vaak is het bij jou al voorgekomen? Je loopt rond te paraderen in je (nog hele) panty, als je ineens iets super irritants bij je grote teen voelt; gat in je panty… Voor de rest van de dag wordt jouw grote teen afgekneld en loop jij te balen dat je wéér een nieuwe moet kopen. Dit kun je simpel voorkomen door dunne sokjes te dragen onder je panty. Daarnaast is het belangrijk dat je een panty koopt die past bij jouw lengte, anders hangt hij óf op je kruis, óf heb je binnen de kortste keren een gat bij je teen. Allebei niet oké.

7. Doorzichtige nagellak

Mocht je dan, ondanks al deze tips, tóch nog een gaatje hebben in je panty, smeer er dan wat nagellak op. Door de hardheid van de nagellak voorkom je dat de beginnende ladder verder uitscheurt en kun jij alsnog de hele avond onbezorgd door dansen zonder dat er elke 5 minuten iemand naar je toe komt om te zeggen dat je een ladder hebt.

 

Ik hoop dat jullie met deze tips nooit meer gescheurde panty’s hebben. Nog op zoek naar nieuwe panty’s? Neem dan eens een kijkje bij deze exemplaren!

 

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Beauty Lifestyle Mode OTTO Tips

Merel Tielen
Merel Tielen
Merel (19) is eind augustus begonnen bij OTTO om alles te leren over online marketing. Dit doet zij voor haar studie Commerciële Economie International Events, Music & Entertainment Studies (een hele mond vol dus). Naast deze studie is Merel gek op tennissen, borrelen met haar (tennis)vrienden en festivals bezoeken. Als ze in dit drukke schema nog een gaatje vrij kan vinden, gaat ze het liefst koopjes jagen in de stad.
You might also like