General / Mode / Trends / 14 juni 2015

Pick your favorite: 5 bikinitrends

Ein-de-lijk begint het weer een beetje mee te werken, tijd dus om snel een mooie bikini te scoren! Ook dit jaar is er genoeg keuze om de perfecte bikini te vinden, maar om je een idee te geven wat je kunt verwachten heb ik een paar trends op een rijtje gezet. Pick your favorite!

1. Fringes

Ze zijn eigenlijk niet eens weggeweest, en ook dit jaar kom je met dank aan de seventies trend weer prima weg met een fringe bikini. Wil je toch nèt iets anders, kies dan voor een mooi badpak met fringes. Badpakken zijn sowieso terug van weggeweest en dus een prima alternatief om er net wat chiquer uit te zien op het strand.

Fringes badpak

2. Prints

Printjes komen elk jaar opnieuw weer terug. Dit jaar zie je veel etnische prints, maar ook de bloemen en strepen doen het zoals altijd goed. Het leuke aan een printje is dat het er meteen bijzonder uitziet en lekker veel kleurtjes combineert, waardoor je meteen zin in de zomer krijgt.

 

Bikinitrend print

3. Sporty

Een sportieve bikini kan dit jaar ook! De tops hiervan zijn wat hoger gesloten, ideaal dus als je bijvoorbeeld wat sneller verbrandt of niet houdt van een diep decolleté. Misschien een trend waar je even aan moet wennen, maar wel eentje die je er hip bij doet lopen. Het overwegen waard dus!

Bikinitrend sportief

4. Glamorous

Last but not least: ook het strand is dit jaar een plek waar je je glamour kwijt kunt. Bikini’s met pailletten of met een metallic lookje zijn namelijk helemaal hip. Ideaal als je een vakantie naar Ibiza gepland hebt en ook op het strand wilt shinen.

 

Bikinitrend glam

5. Geel

Naast de echte bikinitrends kun je ook rekening houden met de algemene trends, en zo bijvoorbeeld kiezen voor trendkleur geel.

Bikinitrend gele bandeau trendkleur

 

 

Alle bikini’s shop je bij OTTO.

 

liefs_merel

Delen?

Reacties


Merel
Merel
Merel (24) is stagiaire bij OTTO's social team en is fanatiek sporter en dol op mode. Met haar master Economische Psychologie weet ze menig consument te doorgronden en maakt ze tussendoor ook nog tijd om menig modeblog bij te houden. Merel schrijft over lifestyle, fashion en travel.