Alle wonen artikelen / General / Wonen / 1 oktober 2017

QUIZ: Vind jouw woonstijl

In de interieurwereld worden woonstijlen steeds meer een ding. Er wordt meer nagedacht over het interieur en deze wordt ook vaker gebaseerd op een bepaalde woonstijl. En wat is er nou beter dan thuiskomen in een prachtig interieur? Op onze webshop maken wij onderscheid tussen 4 verschillende woonstijlen: Scandinavisch, Landelijk, Industrieel en Botanisch. Maar welke woonstijl past bij jou?

zithoeken

Om te testen welke woonstijl bij jou past, hebben we een quiz voor je gemaakt. Door 7 simpele vragen te beantwoorden, weet je precies welke woontrend bij jou in de woonkamer hoort. Onthoud je antwoorden, schrijf ze op en veel plezier bij het maken van deze test!

1. Welk kleurenpalet past het beste bij jou?

Kleurpalleten

2. Welke stoel zou jij wel in je woonkamer willen zetten?

Stoelen

3. Welke print vind je het mooist?

Printjes

4. Welke plant wil je graag in je woonkamer hebben staan?

Planten

5. Wat voor accessoire vind je mooi?

Accessoires

6. Welke woorden passen het beste bij jou?

A. Rust & gezelligheid
B. Stoer & ruimtelijk
C. Functioneel en sfeervol
D. Natuurlijk en groen

 

7. In welke zithoek zie jij jezelf zitten?

De Uitslag

Heb je alle antwoorden opgeschreven? Hier komt de uitslag!

Heb je het vaakst antwoord A?
Dan past de Landelijke woonstijl het beste bij jou! De landelijke woonstijl is gericht op de natuur en de rust die de natuur met zich meebrengt. Wil je meer lezen over de landelijke woontrend? Lees dan hier ons blog.

Heb je het vaakst antwoord B?
Dan past de Industriële woonstijl het beste bij jou! De industriële woonstijl kenmerkt zich vooral door de stoere uitstraling en is ook geïnspireerd op fabriekspanden. In ons blog vind je meer over deze woontrend.

Heb je het vaakst antwoord C?
Dan past de Scandinavische woonstijl het beste bij jou! Functionaliteit is het keyword van deze woonstijl. Ben je nou benieuwd hoe deze eruit ziet en zich kenmerkt? Lees hier meer over Scandinavisch wonen.

Heb je het vaakst antwoord D?
Dan past de Botanische woonstijl het beste bij jou! Botanisch wonen staat in het teken van de natuur en betekent ook plantkunde. Wil je weten hoe je deze trend in huis haalt? Kijk dan hier op ons blog.

Ik hoop dat je nu precies weet wat voor jou de perfecte woonstijl is en deze nu gaat toepassen in huis. Kijk nog even in onze webshop voor allerlei leuke producten in de verschillende woonstijlen.

Veel plezier met het inrichten van jouw huis!

Afsluiting

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Ideeën Inspiratie OTTO Wonen Woonstijlen

Lisanne Mol
You might also like