General / Lifestyle / 2 november 2016

Sinterklaascadeaus onder 20 euro

De goedheilig man arriveert over een kleine twee weken weer in ons land. Het heerlijk avondje met cadeaus, gedichten en snoepgoed staat dus ook bijna voor de deur. Het is één van mijn favoriete feestdagen en daarom kijk ik er ieder jaar weer extra naar uit. De sfeer, de gezelligheid en de lekkernijen maken het plaatje helemaal compleet. Inmiddels is mijn pakjesavond wel wat veranderd, want waar ik vroeger zakken vol cadeaus kreeg aangereikt, moet ik inmiddels zelf op pad als cadeaupiet. Sinterklaas vier ik met meerdere gezelschappen: thuis, bij familie en met vriendinnen. Soms vind ik het best lastig om voor een schappelijke prijs toch leuke en nuttige cadeaus te scoren. Heb jij hier ook last van? Ik heb alvast wat research gedaan naar betaalbare en toch leuke sinterklaascadeaus voor hem én haar. Misschien heb jij er ook wat aan!

slider2

Waar moet je op letten tijdens het kopen van sinterklaascadeaus?

    Voordat je gaat winkelen heb ik een aantal tips zodat je thuiskomt met (hopelijk) het perfecte sinterklaascadeau.
  • Het allerbelangrijkste tijdens Sinterklaas is om in je achterhoofd te houden dat het vooral gaat om het samenzijn. Het is een feest voor de gezelligheid. Cadeaus en gedichten zijn een leuke bijzaak. Maak het jezelf daarom ook niet te moeilijk.
  • Ben er van bewust wat voor persoon je voor je hebt. Is je vriendin een avontuurlijk en sportief type? Wellicht is ze dan blijer met een toffe bidon voor tijdens het sporten dan met die mooie nagellak.
  • Heeft de persoon waarvoor je sinterklaascadeaus gaat kopen een hobby? Zoek dan iets wat hierbij past! Je zit dan al gauw goed met je cadeautjes.
  • Probeer jezelf in te leven in de persoon waarvoor je iets gaat kopen en stel jezelf de volgende vraag: “Zou ik blij worden van dit cadeau?”. Vaak weet je het antwoord wel. Het is daarnaast ook belangrijk om je af te vragen of het cadeautje nuttig is. Anders loop je de kans dat het cadeau niet wordt gebruikt.
  • Bewaar de kassabon van het cadeau dat je koopt. Mocht de ontvanger nu echt niet blij zijn met zijn of haar cadeau, dan kun je het altijd terugbrengen.

Cadeautips voor haar

Vaak zijn er een aantal standaard items waar je vrouwen blij mee kunt maken. Denk hierbij aan accessoires, decoratie voor in huis of cadeaus waar je iets aan hebt. Daarnaast zijn cadeaus waar niet iedereen aan denkt ook erg leuk om te geven. Zo verras je anderen en breng je ze wellicht op ideeën. In onze webshop heb ik een aantal leuke en uiteenlopende cadeautjes gevonden. Want zeg nou zelf, had jij al gedacht aan een handig sieradenstandaard of een cappuccino sjabloon?

hoed dames 168769x 260060w 359107p 823540y
Only Dames Hoed 19,95 Sieradenstandaard 14,95 Kussenovertrek, LINNE, 18,99 Xavax CAPPUCCINO SJABLOON 7,99 BUFFALO pantoffels 11,99

 

Cadeautips voor hem

Ik vind cadeaus voor mannen veel lastiger om uit te zoeken, dan cadeaus voor vrouwen. Het is altijd maar gokken of ze het leuk vinden en of ze er iets aan hebben. Gelukkig zijn veel heren praktisch ingesteld, dus kun je prima praktische sinterklaascadeaus shoppen! Een poosje geleden schreef editor Rosalie al een handig artikel over cadeautips voor mannen. Die zou je natuurlijk ook kunnen gebruiken tijdens het shoppen van een cadeau.

847867p 640437p 588897p 044624r 24567382
Hama Flipcase, Apple iPhone 6s Plus, 19,99 COLORADO DENIM muts 14,95 s.Oliver BLACK LABEL, Wollen pochet, 15,99 s.Oliver RED LABEL, 19,99 JOOP! Douchegel Homme Wild, 12,99

 

Hopelijk heb ik je op een paar leuke ideeën gebracht zodat jij straks wat eenvoudiger als cadeaupiet op pad kunt gaan! In onze webshop hebben we ook een speciale sinterklaasshop die je eventueel verder kan helpen!

 

liefs_juliette

Delen?

Reacties


Juliette de Man
Juliette de Man
Juliette (19) volgt een studie Communicatie en is gek op modetrends en lekkere recepten. Als nieuw teammember van OTTO’s team social hoopt ze alle ins en outs over online marketing te leren. Wanneer ze eenmaal haar mond opendoet, kwebbelt ze er al gauw op los. Daarnaast waardeert ze de kleine dingen in het leven, probeert ze graag nieuwe recepten uit en houdt ze van leuke dingen ondernemen met familie en vrienden.