General / Mode / 24 maart 2015

OTTO covers Claudia Schiffer

Cover_trowbackthursday_voorstel

Elke maand blikken we terug naar een cover model van de oude catalogus van OTTO. OTTO bestaat inmiddels 36 jaar en veel bekende modellen en actrices zoals Heidi Klum en Sylvie Meis hebben op de cover gestaan.

Voor de maand maart gaan we 20 jaar terug in de tijd, naar 1995. Dat jaar stond het van origine Duitse topmodel Claudia Schiffer op de cover van de catalogus voorjaar/zomer 1995. Claudia’s modellencarriere startte toen ze werd ontdekt tijdens het uitgaan in een club in Düsseldorf, net over de Nederlandse grens. Een glansrijke modellencarrière volgde waarin ze grote contracten binnen sleepte en op talloze catwalks verscheen. In het jaar dat Claudia op de OTTO cover stond was ze pas 25 jaar oud en inmiddels een veel gevraagd model over de hele wereld. Daarna verscheen ze al vrij snel in het beroemde magazine ELLE en haar carrière ontwikkelde zich verder. Van Chanel tot aan de videoclip van Westlife – Uptown Girl, Claudia heeft inmiddels overal mogen schitteren. Momenteel op 44-jarige leeftijd geldt Claudia nog altijd als stijlicoon en heeft ze tevens een eigen zonnebrillen collectie in samenwerking met Rodenstock.

get_the_look_met_prijzen

 

Beeld: www.instagram.com/claudiaschiffer

Op haar Instagram post ze regelmatig foto’s van zowel haar modellenwerk als privéleven, zeker de moeite waard om haar te volgen. Daar spotte ik Claudia in deze casual outfit. Ik zocht voor jullie de items bij elkaar zodat jij deze outfit ook gewoon kunt dragen!

liefslisanne

Delen?

Reacties


Lisanne
Lisanne
Lisanne (22) is net afgestudeerd en deze zomer werkzaam bij het social team van OTTO. Ze heeft altijd haar telefoon in haar handen en is dan ook altijd in de weer met social media als Instagram en Facebook. In de avond kun je haar altijd wel meevragen voor een drankje en in het weekend gaat ze graag menig feestje af. Lisanne schrijft graag over fashion en reizen.
0 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.