General / Mode / Trends / 28 juli 2015

Trend: de midi skirt

Helaas is niet iedereen gezegend met de ellenlange benen van Doutzen of Adriana, dus verstopt menig vrouw haar benen maar al te graag in een ‘veilige’ jeans in plaats van die mini óf maxi rok gewoon te showen! Ben jij zo’n vrouw? We have some good news for you! De midi skirt maakte al een redelijke tijd geleden zijn intrede in het fashionbeeld en leek enigszins verdwenen, maar wanneer je goed oplet zie je dat het tegendeel spreekt. Niet gek ook, want deze roklengte is in meerdere opzichten ideaal! Niet te lang, niet te kort, en wanneer je hem goed draagt zoals met mooie pointy pumps, ogen je benen super sexy in deze rok. Daarnaast zien we deze roklengte terug in diverse stijlen, waardoor je gegarandeerd een model gaat vinden die bij jouw garderobe aansluit.

Klassiek plissé, jaren 50 chique, pencil modelletjes of vintage denim? De midi skirt is echt niet meer weg te denken. En of je hem nou draagt met een goed paar pumps, sandalettes, brogues, booties of sneakers.. rock die rok!

Annarike

Beeld: www.annarike.com

negin mersalehi

Beeld: www.neginmirsalehi.nl

the northern light

Beeld: www.the-northernlight.com

The august diaries

Beeld: www.theaugustdiaries.com

chapter friday

Beeld: www.chapterfriday.com

Shop these items

midi skirt Midi skirt Midi skirt Midi skirt Midi skirt

Uitverkocht

Uitverkocht

BOYSEN’s kokerrok

27,99

Uitverkocht

Uitverkocht

 

Liefs Lisanne

Delen?

Reacties


Lisanne
Lisanne
Lisanne (22) is net afgestudeerd en deze zomer werkzaam bij het social team van OTTO. Ze heeft altijd haar telefoon in haar handen en is dan ook altijd in de weer met social media als Instagram en Facebook. In de avond kun je haar altijd wel meevragen voor een drankje en in het weekend gaat ze graag menig feestje af. Lisanne schrijft graag over fashion en reizen.