General / Lifestyle / 19 september 2015

Trend: denim, denim, denim!

Denim with denim

Vroeger was het een echte no go om spijker op spijker te dragen, maar anno 2015 is dit helemaal trendy. Meerdere sterren zijn al in deze all denim outfit gespot én ook op de catwalk zie je deze trend vaak voorbij komen. Kies jij voor een all denim outfit dan zijn er nog een aantal keuzes die je moet maken. Ga je voor dezelfde kleur spijker of ga je juist voor verschillende kleuren spijker? Beide opties zijn super! Velen kiezen er voor om hun all denim outfit iets vrouwelijker te maken door er high heels bij te dragen, zodat het stoerdere denim toch een chiquere toon krijgt. Maar platte schoenen zoals All Stars passen hier ook zeker bij. Om het af te maken; roodgelakte nagels én een casual horloge.

Denim with denim

Beeld: www.sincerelyjules.com

Denim ripped jeans

De ripped jeans, een trend die niet iedereen begrijpt. “Waarom zou je een broek kopen die bij voorbaat al beschadigd is?” Ondanks is het een van de Must haves van 2015 en wordt deze jeans bij steeds meer mensen gespot.

Denim ripped jeans

Beeld: www.chapterfriday.com

Denim jacket

Denim jacket

Beeld: www.lizachloe.com

Denim skirt

Denim skirt

Beeld: www.moderosa.nl

Denim dress

Denim dress

Beeld: www.sincerelyjules.com

Total denim

Total denim

Beeld: www.atlantic-pacific.blogspot.nl

Denim living

Een mooie spijkerbroek is een must in elke kledingkast. Veel mensen dragen spijker, omdat het heerlijk zit en goed te combineren is. Dus waarom zouden we die praktische stof niet ook in huis halen? Want net als in de mode is ook in huis denim perfect te combineren. Kijk voor wat inspiratie hierover maar even mee..

Denim living

Beeld: www.erikbjorn.dk

Denim living

Beeld: www.erikbjorn.dk

Denim living

Beeld: www.erikbjorn.dk

Ben jij ook helemaal weg van deze denim trend én ben je nog op zoek naar een paar leuke denim items voor in je kledingkast? Neem dan eens een kijkje in onze denim experience shop. Voor degene die nog net wat meer inspiratie op willen doen, komt ons denim experience board misschien van pas!

liefs_josé

 

 

 

 

Delen?

Reacties


José
José
José (19) is stagiaire bij OTTO's social team en is een echte mode freak. Ze is altijd op de hoogte van de laatste trends en volgt menig modeblog. Naast haar passie voor mode houdt ze van gezelligheid, lekker eten en is ze altijd in voor een avondje uit. Ze is op veel festivals te vinden en spot daar altijd de leukste festival outfits!