Fashion / General / Trends / 9 juli 2015

Trend: De off-the-shoulder top

Voor de zomer zijn al heel wat trends de revue gepasseerd, maar deze mogen we ook zeker niet overslaan: de off the shoulder top. Na de crop top en de kleur geel is het dus ook helemaal hip om je schouder(s) bloot te laten. Erg charmant, en zeker voor de zomer een fijne trend (let wel op je tan lines..). De off shoulder trend is ge├»nspireerd op de jaren ’70, waarop eerder dit jaar ook al de fringe trend gebaseerd werd. Een off shoulder top of blouse kan dus een mooie casual seventies uitstraling hebben, maar een meer aansluitend model oogt juist heel subtiel en chique. Doe dus mee met deze trend en laat die schouders lekker bloot. Is het iets voor jou?

 

Off the shoulder top

Beeld: www.instagram.com/essenaoneill/

 

Off the shoulder top

Beeld: www.instagram.com/fashion_jackson/

 

Off the shoulder top

Beeld: www.instagram.com/frankiefashion/

 

shop_these_items

ONLY witte off shoulder Vero Moda gestreept Off the shoulder blouse Aniston ONLY off shoulder 3kwart mouwen Melrose Off the shoulder blouse Rick Cardona

ONLY

16,95

Vero Moda

26,95

Aniston

29,99

ONLY

16,95

Melrose

39,99

Rick Cardona

39,95

 

liefs_merel

Delen?

Reacties


Merel
Merel
Merel (24) is stagiaire bij OTTO's social team en is fanatiek sporter en dol op mode. Met haar master Economische Psychologie weet ze menig consument te doorgronden en maakt ze tussendoor ook nog tijd om menig modeblog bij te houden. Merel schrijft over lifestyle, fashion en travel.