General / Mode / Trends / 3 juni 2015

Trendkleur: Geel

Geel is dit voorjaar weer helemaal in! Het maakt niet uit in welke tint, van zachtgeel tot okergeel, het is allemaal mogelijk. Het is ook echt de perfecte kleur voor de zonnige dagen. Toch vinden mensen het vaak een extreme kleur en zijn ze van mening dat ‘ie niet staat. Niets is minder waar! Door de verschillende tinten geel kan je er altijd een vinden die bij je past. Heb je blond haar en een lichte huid? Dan zal zachtgeel je het beste staan. Ben je wat donkerder qua haar en huid ga dan voor knalgeel. Okergeel is ook een mooie tint en staat haast iedereen!

Als je nog niet helemaal zeker bent over het dragen van deze uitsprekende kleur, kies er dan voor om een gele rok of broek te dragen. Vind je dit zelfs al te extreem draag dan bijvoorbeeld een mooie gele hak, of gele sieraden om je outfit net wat meer uitstraling te geven! Je kan de kleur combineren met rustige tinten zoals wit of zwart. Ga je liever voor een wat meer gedurfde outfit draag dan bijvoorbeeld zacht- en knalgeel met elkaar of combineer knalgeel met kobalt blauw.

Wat vindt jij van deze trend en hoe zou jij deze kleur combineren?
Hieronder wat inspiratie van de bekende modebloggers en een aantal items uit onze webshop, voor jouw perfecte outfit met de ideale kleur van het voorjaar!

 

shop_these_items

Yellow inspiration
Kijk in onze trendshop voor alle gele items.

 

liefs_fleur

Delen?

Reacties


Fleur
Fleur
Fleur (21) is stagiaire in het Social team van OTTO. Ze heeft een enorme passie voor mode en is daar dan ook het liefst veel mee bezig. Ze komt altijd in de leukste outfitjes naar kantoor en winkelen is dan ook een van haar grootste hobby's. Daarnaast is ze nog altijd actief op het hockeyveld. Fleur schrijft over fashion, interieur, lifestyle en beauty.