Alle wonen artikelen / Wonen / 3 februari 2020

Dé trendy woonkleur van dit moment: wit!

Ja, we weten het. Wit is officieel geen ‘kleur’. Toch gaan wij in deze blog deze woonkleur uitlichten. Eerder schreven wij onder andere blogs over de woonkleuren groen, blauw en rood.Wit is een basic kleur, die licht en rust kan uitstralen. Eigenlijk kan je wit in elke woonkamer, keuken of eethoek toevoegen. Of je dit op een subtiele manier wil doen, of juist een witte eyecatcher neer wil zetten. Het kan allemaal! Lees snel verder en laat je inspireren. Hoe ga jij wit toevoegen in je huis?

 

Blog woonkleur wit

Keuken

Keuken wit
De eerste kamer die we uitlichten voor de kleur wit, is de keuken. Een keuken in deze kleur is heel erg modern en door de lichte kleur lijkt het meteen ruimtelijker. Er zijn verschillende kleuren wit voor in de keuken. Zo kun je kiezen voor een authentieke gebroken- , een moderne glans- of een mat witte keuken. Je kunt een witte keukenkast makkelijk combineren met leuke keukenaccessoires in allerlei kleuren. Ook kun je kiezen voor een leuke vitrinekast in combinatie met je witte keuken.


Eetkamer

Blog kleur wit eetkamer
Ook voor de eetkamer is deze kleur ideaal. Denk aan een witte eettafel, of eetkamerstoelen in deze kleur. Wanneer je voor een eettafel kiest kun je het beste een tafelkleed kopen voor tijdens het eten, kleuren, knutselen of puzzelen. Dit om tegen te gaan dat de tafel snel vies wordt. Witte eetkamerstoelen zijn chique, maar toch modern. Wanneer je alle stoelen in deze kleur te heftig vindt, kun je ook kiezen om een combinatie te maken. Zo kies je bijvoorbeeld 3 witte en 3 rode stoelen, net wat staat bij je interieur.


Woonkamer

Blog wit woonkamer

Als laatste kamer lichten we de woonkamer uit. Hierbij kun je denken aan een witte bank, een witte tafel of een witte fauteuil. Vind je dit iets te heftig? Geen probleem! Je kunt de kleur wit namelijk ook wat subtieler toepassen. Wat dacht je van een trendy vloerkleed? Of leuke witte accessoires zoals kussens en dekentjes voor op de bank? Deze kleur straalt schoon- en frisheid uit.


 

Hoe ga jij wit toevoegen in je huis?

Otto blog wit woonkleur Liefs Anouk

 

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Wonen Woonkamer Woonkleur

Anouk Mols
Anouk Mols
Anouk (20) is studente Commerciële Economie en stagiaire bij OTTO. Ze is gek op lekker eten, heeft een passie voor mode én gaat ontzettend graag op vakantie! In het weekend gaat ze het liefst shoppen of met vriendinnen lekker wijntjes drinken op het terras.
You might also like