Vaderdagcadeau-ideeën voor ieder budget

Vaderdag staat alweer bijna voor de deur en waarschijnlijk ben jij nog op zoek naar een Vaderdagcadeau. Wat moet je ook kopen voor een man die alles al heeft? Ieder jaar vraagt hij weer hetzelfde of weet hij zelf ook niet wat hij wil. Ben jij ook nog op zoek naar een Vaderdagcadeau en ben je het spoor bijster? Lees dan mee en ontdek wat je jouw vader kan geven!

vaderdag

Ik hoor het mijn vader al zeggen: ‘Ik hoef niets voor vaderdag, alleen maar liefde’. Heel leuk en aardig allemaal, maar hij weet toch dat hij wel iets gaat krijgen. Al is het maar een kleinigheidje, het blijft toch leuk om je vader te verrassen met iets leuks. En daar ligt het probleem, bij iets leuks. Want wat is nou leuk om te geven?

Vaderdagcadeau tussen €0 – €20 euro

Ook voor een lage prijs kun je leuke cadeaus scoren voor je vader. Koop bijvoorbeeld een set sokken voor je pa, die kan hij altijd wel gebruiken. Draagt je vader graag een pet in de zomer? Dan is dit ook een leuk budget cadeau waar hij heel blij mee zal zijn. Daarnaast heeft hij ook altijd een zonnebril nodig om zijn ogen te beschermen in de zomer. Zo zie je maar weer ook onder de €20 zijn de mogelijkheden eindeloos.

Vaderdag cadeau sokken vaderdag cadeau pet
Bench sokken met logo’s 19,99  adidas performance baseball kappe 17,99 Venice Beach zonnebril19,98

Cadeau tussen €20 – €40 euro 

Heb je een wat hoger budget? Dan kun je natuurlijk wat meer uitpakken voor je vader! Iets wat je vader gegarandeerd kan gebruiken is een baardtrimmer. Altijd fijn om zijn baard netjes en verzorgd te houden. Vind je vader het wel leuk om sieraden te dragen? Dan kun je ook een mooie, stoere armband voor hem scoren. Die hoeven helemaal niet zo duur te zijn! Heb jij een sportieve vader die graag naar de sportschool gaat? Dan is een sporttas een top vaderdagcadeau om te geven. Die man heeft toch iets nodig om zijn spullen in op te bergen!

Vaderdag cadeau: baardtrimmer Vaderdag cadeau: armband Sporttas
Grundig Multifunctionele trimmer 30,65 s.Oliver Leren armband 39,99 Nike Sportswear Sportrugzak 27,99

Vaderdag cadeau tussen de €40 – €60 euro 

Wil je jouw vader compleet verwennen? Of koop je samen met broers of zussen een cadeau voor je vader? Dan is een bluetooth speaker misschien iets voor jou (ofja je vader)! Met een bluetooth speaker geniet hij wanneer hij wil van zijn heerlijke muziek. Hoe leuk is dat?! Iets wat vaders daarnaast altijd kunnen gebruiken is een leren portemonnee van goede kwaliteit. Ze moeten natuurlijk hun geld veilig opgeborgen houden zodat ze ook leuke cadeaus voor jou kunnen shoppen 😉 Een lekker luchtje kunnen vaders ook altijd wel waarderen op vaderdag. Een nieuw luchtje kan hem een nieuw mens laten voelen en hem een stuk zelfverzekerder maken! Word jij van deze cadeaus nog steeds niet enthousiast? Lees dan onze eerder geschreven gids met een volledig overzicht van cadeaus voor hem.

Vaderdag cadeau: speaker Parfum Portemonnee
Sony Bluetoothluidspreker SRS-XB13 49,91 DOLCE & GABBANA Eau de toilette 48,99  Bruno Banani portemonnee – 49,95

Al deze cadeaus zijn natuurlijk heel leuk om te krijgen, maar soms vinden vaders het nog het leukste om iets samen te doen met de kinderen. Vooral als de kinderen al uit huis zijn en niet meer zo veel tijd thuis doorbrengen is quality time een van de mooiste dingen die je jouw vader kan geven. Dus neem hem een avondje mee naar de bioscoop, ga samen wat eten, geef hem de dag van zijn leven op het racecircuit. Zolang jullie maar tijd samen doorbrengen maak je jouw vader waarschijnlijk al blij.

Dus don’t overthink it, jij bent zelf al cadeau genoeg voor je vader!

Handtekening liefs Charmaine

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Advies Cadeaus Feestdagen Lifestyle Mannen OTTO Vaderdag

Charmaine Vugts
You might also like