Vaderdag: last minute cadeau ideeën

Vaderdag staat alweer bijna voor de deur en zoals gewoonlijk ben je weer net wat te laat met het regelen van een cadeau. Wat moet je ook kopen voor een man die alles al heeft? Ieder jaar vraagt hij weer hetzelfde of weet hij zelf ook niet wat hij wil. Ben jij ook nog op zoek naar een vaderdag cadeau en ben je het spoor bijster? Lees dan mee en ontdek wat je jouw vader kan geven!

vaderdag

Ik hoor het mijn vader al zeggen: ‘Ik hoef niets voor vaderdag, alleen maar liefde’. Heel leuk en aardig allemaal, maar hij weet toch dat hij wel iets gaat krijgen. Al is het maar een kleinigheidje, het blijft toch leuk om je vader te verassen met iets leuks. En daar ligt het probleem, bij iets leuks. Want wat is nou leuk om te geven?

€0 – €20 euro

Ook voor een lage prijs kun je leuke cadeaus scoren voor je vader. Koop bijvoorbeeld een set sokken voor je pa, die kan hij altijd wel gebruiken. Heeft je vader de hele lade al vol liggen met sokken? Dan is een toilettas misschien iets voor je vader. Het onderstaande model is stevig, stoer en waterdicht. Een ander handig cadeau is een auto organizer. Geen rommel meer in de kofferbak met deze handige organizer. Genoeg leuke opties dus!

vaderdag sokken vaderdag toilettas
Bugatti sokken, set van 3 – €9,99  Quiksilver toilettas – €19,95  HAMA auto organizer – €19,99

 

€20 – €40 euro 

Heb je een wat hoger budget? Dan kun je natuurlijk wat meer uitpakken voor je vader! Iets wat je vader gegarandeerd kan gebruiken de komende tijd is een zonnebril. Het is natuurlijk al heel lekker weer, maar dat wordt alleen maar beter. Met al die zonuren heeft hij het geld er zo uitgehaald! Vind je vader het wel leuk om sieraden te dragen? Dan kun je ook een mooie, stoere armband voor hem scoren. Die hoeven helemaal niet zo duur te zijn! Is je vader steeds meer aan het lijken op een holbewoner met zijn baard? Dan is het tijd voor een goede baardtrimmer. Bij onderstaande cadeauset van Remington krijgt hij een flesje baardolie erbij! Zo houdt hij zijn baard netjes en verzorgd.

vaderdag zonnebril vaderdag trimmer
 Selected Homme zonnebril – €24,99  Lotus armband – €29,00  Remington baardtrimmer cadeauset – €39,99

€40 – €60 euro 

Wil je jouw vader compleet verwennen? Of koop je samen met broers of zussen een cadeau voor je vader? Dan is een actioncam misschien iets voor jou (ofja je vader)! Met een action cam kan hij tijdens het sporten, op skivakantie of tijdens het zwemmen in de zee de mooiste video’s maken. Hoe leuk is dat?! Iets wat vaders altijd kunnen gebruiken is een leren portemonnee van goede kwaliteit. Ze moeten natuurlijk hun geld veilig opgeborgen houden zodat ze ook leuke cadeau’s voor jou kunnen shoppen 😉 Een lekker luchtje kunnen vaders ook altijd wel waarderen op vaderdag. Een nieuw luchtje kan je een nieuw mens laten voelen!

vaderdag actioncam vaderdag portemonnee vaderdag parfum
 Rollei actioncam – €44,99  Bruno Banani portemonnee – €49,95  HUGO BOSS Eau de Toilette – €58,99

Al deze cadeau’s zijn natuurlijk heel leuk om te krijgen, maar soms vinden vaders het nog het leukste om iets samen te doen met de kinderen. Vooral als de kinderen al uit huis zijn en niet meer zo veel tijd thuis doorbrengen is quality time een van de mooiste dingen die je jouw vader kan geven. Dus neem hem een avondje mee naar de bioscoop, ga samen wat eten, geef hem de dag van zijn leven op het racecircuit. Zolang jullie maar tijd samen doorbrengen maak je jouw vader waarschijnlijk al blij.

Dus don’t overthink it, jij bent zelf al cadeau genoeg voor je vader!

handtekening

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Advies Cadeaus Feestdagen Lifestyle Mannen OTTO Vaderdag

Noor Caris
You might also like