Valentijnsdag: de leukste dates op een rij

Ieder jaar heb je weer dat zelfde probleem: wat moet ik doen op Valentijnsdag? Of je nu voor het tiende jaar op rij een nieuwe date moet verzinnen of je een eerste date hebt gepland op Valentijnsdag, het blijft lastig. Je wil je partner graag verrassen met iets leuks en het liefste iets wat niet zo afgezaagd is dat het in elke Amerikaanse romantische comedy voorkomt. Dus is jouw inspiratie dit jaar ver te zoeken? Lees dan mee en ontdek de leukste Valentijnsdates!

valentijnsdag dates

Romantische Valentijnsdag

Wil je met jouw date een zoete, romantische dag hebben? Neem je date dan mee naar het park of bos om te picknicken! Maak een lunch klaar met al zijn/haar favoriete snacks en drink er een lekker flesje wijn of prosecco bij. Is het slecht weer? Picknicken kan ook gewoon in de woonkamer! Leg een heerlijk zacht deken en kussens neer, steek de kaarsen aan en geniet van het lekkere eten in je eigen huis. Wonen jullie dicht bij het strand? Maak dan overdag een romantische strandwandeling of ga juist ‘s nachts om de zonsopgang samen te bekijken. Een andere date die perfect is voor in februari is schaatsen! Ga samen klungelen op het ijs en kruip daarna dicht tegen elkaar aan met een heerlijke beker warme chocomel.

valentijnsdag dates

Avontuurlijke Valentijnsdag

Zijn jij en je date avonturiers in hart en nieren? Is geen uitdaging voor jullie te groot en durven jullie risico te nemen? Pak dan jullie koffers en koop tickets voor de eerste vlucht die jullie zien op het vliegveld. Zo komen jullie misschien wel op een plek waar je nooit heen dacht te gaan! Hebben jullie een minder groot budget, maar net zo veel zin in een avontuur? Zet dan een speurtocht uit langs alle betekenisvolle plekken uit jullie relatie. Ga bijvoorbeeld langs de plek waar jullie je eerste date hadden of waar jullie elkaar hebben ontmoet. De echte daredevils onder ons kunnen op Valentijnsdag ook gaan parachutespringen. De adrenaline zal ervoor zorgen dat de band tussen jullie nog sterker zal worden en vergroot de aantrekkingskracht.

valentijnsdag dates

Relaxte Valentijnsdag

Is jullie day-to-day life al druk genoeg en pakken jullie liever even rust samen? Ga dan een dagje op pad in jullie eigen stad. Maak een stadswandeling en pak een koffie in jullie favoriete café. Valentijnsdag draait er tenslotte om dat jullie een dag samen spenderen. Als jullie geen zin hebben om het huis te verlaten kunnen jullie ook thuis een filmavond houden. Maak popcorn klaar, hang sfeerverlichting op, kruip dicht tegen elkaar aan en kijk de hele avond jullie favoriete films. De ultieme relaxte Valentijnsdate is toch wel een spadag met zijn tweeën. Neem je date mee naar de spa en geniet van alle sauna’s en zwembaden daar. Wil je jouw liefde extra verwennen? Geef hem/haar dan een massage cadeau bij de spa. Zo komen jullie helemaal tot rust. Tip: de meeste spa’s hebben elke week een badkledingdag, dan mag je jouw bikini of zwembroek lekker aanhouden!

Uiteindelijk draait Valentijnsdag erom dat jullie tijd met elkaar doorbrengen en voor één dag alleen maar van elkaar genieten. Maar er dus samen iets moois van!

handtekening

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Activiteiten Ideeën Lifestyle OTTO Trouwen Valentijnsdag

Noor Caris
You might also like