Vakantie in Nederland: vakantiegevoel in eigen land

Heb jij geen vakantieplannen voor deze zomer, maar wil je toch het ultieme vakantiegevoel ervaren? Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Daarom zijn wij eens goed om ons heen gaan kijken en hebben wij speciaal voor jou een lijst met activiteiten opgesteld, die jij kunt gaan doen in ons eigen land! Dus nee, je hebt geen paspoort nodig én nee je hoeft niet uren lang te reizen. Er zijn namelijk genoeg leuke activiteiten die jij kunt doen om het ultieme vakantiegevoel te ervaren in ons eigen landje. Ben je benieuwd hoe jij jouw vakantie in Nederland kunt vieren? Lees dan snel verder!

Vakantie in Nederland

Roadtrippen door Nederland

New York, Londen, Parijs, Berlijn? Nee! Deze zomer worden het Delft, Groningen, Enschede en Breda. Je hoeft geen urenlange vliegreis te maken om op mooie plekjes te komen. We hebben het allemaal in ons eigen land. Ga uit je comfort zone en ontdek wat ons kikkerlandje allemaal te bieden heeft. Door een lekker terrasje te pakken in iedere stad, waan je je op vakantie, zonder heel ver weg te zijn. Wat heb je nodig voor een roadtrip in Nederland? Vervoer is natuurlijk erg handig. Je kunt de stedentrips met de auto doen, zodat je misschien wel meerdere steden op één dag kunt bezoeken. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog de trein. Je kunt ervoor kiezen om een soort route uit te zetten. Hierbij kun je hostels boeken en tádáá, je hebt je eigen roadtrip door Nederland.

Hier aan de kust

Je hoeft niet helemaal naar de Costa Brava te gaan om het ultieme zomer gevoel te ervaren. In Nederland hebben we namelijk ook een hele mooie kust. De dorpjes in Zeeland zijn in het hoogseizoen erg toeristisch. Hierdoor waan je je meteen in het buitenland. Zo kun je een dagje naar Domburg, Zoutelande of Renesse gaan. Je kunt er ook voor kiezen om er een heel weekendje weg van te maken. Bekijk wanneer het lekker weer wordt, bel een camping op en ga kamperen op een leuke camping in Zeeland! Hetzelfde weekend kun jij nog genieten van een heerlijk weekendje aan de kust. Het enige wat je nodig hebt, is een goede tent, een leuke bikini en een goed humeur. Hou jij niet zo van kamperen? Dan kun je ook een hotelletje boeken in een van de Zeeuwse dorpen.

Do-It-Yourself Tuin

Heb jij helemaal geen zin om je huisje te verlaten? Dan is deze activiteit iets voor jou! De zomervakantie is een goed moment om je tuin of balkonnetje summer proof te maken. Dit hoeft niet heel groots of duur te zijn. Zo is een LED lichtsnoer met lampjes echt een must-have voor deze zomer. Daarnaast is een leuk hoekje waar je ‘s ochtends kunt ontbijten en ‘s avonds lekker kunt genieten van een zomerse salade ook fijn om te hebben. Wil jij het toch wat groter aanpakken? Dan zou je kunnen kijken naar een nieuw tuinmeubel. Zo kun je voor jezelf een nieuwe chillspot creëren. Wanneer je iets minder ruimte hebt, is een klein tuinbankje de perfecte oplossing. Als finishing touch kun je jouw hoekje versieren met sierkussens en een plaid, zodat je voorbereid bent op de verkoelende zomeravonden.

Is je tuin helemaal summer proof? Dan kan een vakantie in Nederland natuurlijk niet ontbreken zonder een barbecue. Dit is een échte zomerse activiteit. Heb jij tips nodig om een leuke barbecue te organiseren voor vrienden en/of familie? Dat komt goed uit! In dit artikel geven we je inspiratie voor het organiseren van een barbecue in jouw eigen tuin!

Maak je tuin summer proof

Wat zijn jouw vakantieplannen voor de zomer?

Liefs Sanne

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Ideeën Lifestyle OTTO Vakantie Zomer

Sanne Snepvangers
You might also like