General / Mode / Trends / 30 april 2015

Voorjaarstrend: Feminine florals

Naast de pretty pastels trend die al een tijdje meegaat, spotten wij op de catwalks van Michael Kors en  Chanel (beeld: Vogue.co.uk) ook veelvoudig de bloemendessins. Fleurige prints in op-en-top vrouwelijke designs, van jurken tot broeken en van tops tot blazers. Door de felle kleurtjes zijn ze ideaal voor het voorjaar en de zomer.

Doordat bloemendessins vaak vrij druk zijn is het combineren uiterst simpel: combineer een broek met bloemenprint met een eenvoudige blouse en blazer, het liefst met een kleur die in de broek terug te vinden is. Echter, een totale outfit in dezelfde bloemenprint is ook hartstikke leuk en helemaal in voor degenen die nog meer durf hebben!

shop_these_items

Floral Jacket Vero Moda Only Spring Jacket Next bloemenshirt B.C. Connections blouse

Vero Moda blazer

49,95

Only voorjaarsjas

59,95

Next shirt

32,00

B.C. Best Connections blouse

26,95

Floral trousers Vero Moda Next broek Next broekrok geel Floral trousers Only

Vero Moda broek

39,95

Next broek

35,00

Next broekrok

35,00

Only broek

29,95

liefs_fleur

Delen?

Reacties


Fleur
Fleur
Fleur (21) is stagiaire in het Social team van OTTO. Ze heeft een enorme passie voor mode en is daar dan ook het liefst veel mee bezig. Ze komt altijd in de leukste outfitjes naar kantoor en winkelen is dan ook een van haar grootste hobby's. Daarnaast is ze nog altijd actief op het hockeyveld. Fleur schrijft over fashion, interieur, lifestyle en beauty.
0 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.