Alle lifestyle artikelen / Lifestyle / 25 oktober 2019

Wat neem je mee in het vliegtuig?

Heb jij een heerlijke vakantie op de planning staan? En heb je een lange vliegreis voor de boeg? Dan zijn deze goodies een must om mee te nemen! Je paspoort en boarding pass zijn vanzelfsprekend het belangrijkste. Maar er zijn nog meer producten handig om mee te nemen. Op een lange vliegreis wil je natuurlijk goed voorbereid zijn. Zodat je vliegreis soepel verloopt en jij jezelf niet hoeft te vervelen. Want zeg nou eerlijk, in het vliegtuig zitten en wachten tot de vakantie begint.. Duurt lang!

De allereerste vraag is: wat wordt jouw handbagage? Een koffer of een tas? Zelf ben ik fan van de koffer. Hier past veel meer in dan een tas. Je spullen zijn beter beschermd. En het is niet zwaar om mee rond te lopen, want er zitten wieltjes onder. Veel voordeel dus, I love it! Mijn favoriete koffers zijn van SUITSUIT, de maten zijn perfect en er zitten veel vakjes in. Je hebt genoeg ruimte om al je goodies mee te nemen. En deze wil je vast en zeker niet missen! Wil je zeker weten dat je niks vergeet? Lees dan snel verder!

Vliegtuig benodigdheden

Vliegtuig trui

1. Warme trui of vest

Tijdens een vliegreis is het belangrijk om comfortabele kleding te dragen. Je moet er immers lang in zitten. Een lekkere comfy outfit is dus zeker een must! Doe iets aan wat jij lekker vindt zitten. Neem daarnaast een lekkere warme trui of vest mee. Boven in de lucht kan het wel eens koud worden. Het is dan fijn om iets lekker warms aan te trekken. 


Vliegtuig verzorging

2. Verzorging

Je huid kan uitdrogen, door de droge lucht en wisselende temperaturen. Het zorgt ervoor dat je huid moeite heeft met het vasthouden van vocht. Het fijnste is als je een crème of moisturizer bij hebt, zodat je deze even kunt opsmeren. Ook je lippen kunnen het zwaar krijgen boven in de lucht. Neem daarom een goede lippen balsem mee, dit product is trouwens nooit overbodig!

Om je fris te blijven voelen kun je vochtige doekjes en desinfecterende handgel meenemen. Je kunt je op deze manier gemakkelijk opfrissen, maar ook je handen mee schoonmaken voor en na het eten. 


Vliegtuig snacks

3. Snacks

Heb jij altijd last van dichte oren tijdens de vliegreis? Neem dan van te voren kauwgom in. Het helpt echt! Daarom mag kauwgom nooit ontbreken in je handbagage. Het meenemen van snacks is nooit verkeerd! Een knorrende maag is niet fijn en het kan je nachtrust verstoren. Je kunt zelf wat kleins meenemen. Zo hoef je niet te wachten tot de steward(ess) langs komt met eten. Denk bijvoorbeeld aan fruit, snoepjes, koekjes, boterhammen etc. Een tip is om chocolade te vermijden. Zodra je landt op een warme bestemming en je jou snacks niet hebt opgegeten, is het mogelijk dat de chocolade snel smelt. Je wilt je vakantie natuurlijk niet beginnen met een vieze tas!


Vliegtuig elektronica

5. Elektronica

Het is toch heerlijk om een film te kijken of muziek te luisteren? Niet in ieder vliegtuig zijn er tv-schermen aanwezig. Daarom kun je zelf films en muziek downloaden. Zo kun je heerlijk ontspannen en genieten. Dit kun je doen op je telefoon, maar ook op je tablet. Sluit jezelf af met favoriete koptelefoon en de tijd vliegt voorbij. 


Vliegtuig portemonne

6. Overige

Welke overige producten mag jij niet missen? Denk aan je portemonnee! Hierin zitten belangrijke spullen, zoals geld, zorgpas en pinpas. Wellicht wil je iets kopen in het vliegtuig of net als je geland bent. Daarnaast is een notitieboekje met een pen nooit verkeerd. Hier kun je belangrijke punten in noteren en misschien heb jij je pen wel nodig om Visum in te vullen of je Arrival Card. Tot slot komt een magazine altijd van pas. Even je rust nemen en heerlijk lezen. Dit kun je het beste doen met een reiskussen, zo lig je wel het fijnst toch? 


Met deze goodies kom jij zeker je vlucht door. Maar vergeet natuurlijk je paspoort en boarding pass niet! Struggle je ook wel eens om je koffer in te pakken? No worries! Bekijk dan onze reis gids.

Fijne vlucht gewenst! Wat neem jij mee in het vliegtuig?

Liefs Denise

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Koffers Lifestyle OTTO Reizen Tips Vakantie

Denise Slegers
Denise (21) is studente Commerciële Economie en stagiaire bij OTTO's team Social. Ze heeft een passie voor mode en interieur. Naast shoppen gaat ze het liefste met vriendinnen uiteten, festivals bezoeken en op reis om de wereld te ontdekken.
You might also like