Wat neem je mee: op zonvakantie

Kijken jullie er ook al zo naar uit? De lente is aangebroken en dat betekent dat hierna de zomer aan de beurt is. De vakantie komt dus weer in zicht! Hoewel de meesten toch nog een paar maandjes moeten wachten kun je wat ons betreft niet vroeg genoeg beginnen met voorbereidingen treffen. Daarom zijn wij alvast voor je na gaan denken welke essentials je zeker nodig hebt tijdens een zonvakantie.

zonvakantie

Zonnebrandcrème

Een goede bescherming tegen de zon is het allerbelangrijkste tijdens je zonvakantie. Tegen de tijd dat de meeste Nederlanders op vakantie gaan hebben ze nog steeds een erg blanke huid. Met volle dagen op het werk hebben we immers niet genoeg de mogelijkheid gehad om alvast een kleurtje op te doen. Zorg daarom dat je gedurende je zonvakantie altijd en overal bescherming bij hebt tegen de zon. Let er bij een zonnebrandcrème op dat je de juiste factor kiest die een goede bescherming voor jouw huidtype biedt. En denk daarnaast niet alleen aan zonnebrand, maar bijvoorbeeld ook aan een zonnebril, een hoedje of een parasol. En hoe je blij je ook bent dat je eindelijk van de zon kunt genieten, zoek toch ook de schaduw regelmatig op.

Slippers

Zon en warmte vraagt om luchtige schoenen. En wat voor schoeisel is daar beter geschikt voor dan een fijn paar slippers. Een vrolijk zomers kleurtje en jij bent klaar om het strand op te gaan. Want tijdens een zonvakantie ben je natuurlijk vooral aan zee of aan het zwembad te vinden. Wil je toch een cultureel uitstapje doen? Dan is een iets steviger paar schoenen een betere optie. Kijk bijvoorbeeld eens voor een leuk sandaaltje of een zomers paar sneakers.

Bikini

Dit is het item dat ik zelf altijd als eerste in mijn koffer stop, zo blij ben ik dat ik mijn bikini eindelijk weer uit de kast kan halen voor een zonvakantie! Liefst meerdere zodat ik op vakantie nog kan kiezen of kan mixen en matchen. Wel is het van belang om je bikini of badpak iedere dag even goed na te spoelen nadat je er mee in zee of in het zwembad bent geweest. Bijvoorbeeld wanneer je gaat douchen na een stranddag, zo heb je langer plezier van je mooie badkleding!

Strandtas

Uiteraard nemen wij vrouwen overal een tas mee naartoe, dus ook voor het strand hebben we een speciaal item. Een strandtas is altijd handig om een paar fijne spulletjes in te stoppen zodat je de hele dag niet meer terug hoeft naar je appartement of hotel. Je strandlaken gaat natuurlijk als eerste mee, maar ook je zonnebrandcrème, muziek, tijdschrift, en je eigen belangrijke essentials.

Jurkje of tuniekje

Helaas kunnen we niet de hele dag in onze bikini rond paraderen. Zodra we het strand of zwembad verlaten trekken we een mooi zomers jurkje of tuniekje aan. Liefst eentje die we makkelijk over onze badkleding aan kunnen trekken. Een losse variant met een dun stofje is hier het meest geschikt voor. Tip: wanneer je voor een wit kledingstuk kiest kun je meteen zien hoe mooi bruin je weer bent geworden, want daarvoor ga je natuurlijk ook op zonvakantie ;).

liefs whitney

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Koffers Lifestyle OTTO Reizen Tips Vakantie

Whitney
Whitney
Whitney (25) is online marketeer bij OTTO en houdt zich dagelijks bezig met alles op het gebied van SEO en social media. Daarnaast heeft ze een passie voor wedstrijdzwemmen, is ze dol op lekker eten en blijft ze graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van mode en lifestyle. Via social media weet ze altijd de leukste outfits en lekkerste restaurantjes te vinden.
You might also like