Wat te doen met Oud en Nieuw

Happy new year banner

3, 2, 1 … HAPPY NEW YEAR! Ja 2019 staat voor de deur, én dat betekent automatisch dat oud en nieuw er bijna aankomt. Ieder jaar proberen we er weer massaal een onvergetelijke avond van te maken. Weet jij nog niet wat je dit jaar gaat doen? Of wil je misschien New Year’s Eve een keer totaal anders vieren, maar je weet nog niet hoe? Deze blog geeft antwoord op al je vragen. Lees verder en laat je inspireren!

Party

Wil jij feestend het nieuwe jaar beginnen? Dat kan! Er zijn verschillende manieren om het nieuwe jaar op een feestelijke manier te starten. Zo kun je thuis zelf een feest organiseren of je kunt naar een groot georganiseerd feest gaan. Aan beide feesten zitten verschillende voordelen. Als je het thuis viert, ben je alleen met de mensen die jij enorm liefhebt. Van de andere kant: als je het leuk vindt om met nieuwe mensen het nieuwe jaar in te gaan, is een georganiseerd feest een betere optie. Ook kun je de twee combineren. Zo kun je bij iemand thuis de uren aftellen tot het nieuwe jaar, én vervolgens naar een groot georganiseerd feest gaan. Alleen nog maar een toffe oud en nieuw outfit aan, én jij bent helemaal ready voor 2019!

Game night

Houd jij niet zo van feestjes? Geen probleem! We hebben hier natuurlijk ook aan gedacht. Om de uren tot het nieuwe jaar vol te maken, kun jij met jouw familie of vrienden genieten van de leukste spelletjes. Van twister tot kaartspellen, én van 30 seconds tot Mens Erger Je Niet: er is keuze genoeg. Je moet natuurlijk wel rekening houden met de mensen waar jij oud en nieuw mee viert. Ben jij met een grote groep? Kies dan voor een teamspel. Zijn er familieleden op leeftijd bij? Kies dan voor een bordspel, én geen actief spel. Zorg daarnaast voor wat lekkere hapjes en jullie zullen genieten van deze oudejaarsavond.

Wat te doen met oud en nieuw 2019

 

Diner time

Zijn jij en jouw familie of vrienden gek op lekker eten? Dan is het nieuwe jaar ingaan met een overheerlijk diner dé manier om oudejaarsavond te vieren. Zo kun je een vijfgangendiner maken, zodat jullie de hele avond lekker kunnen tafelen. Als je het niet ziet zitten om een vijfgangendiner te maken, kun je afspraken maken met de genodigden. Zo kunnen jullie afspreken dat iedereen één gang maakt. Zo kunnen jullie de hele avond genieten van het eten, zonder dat iemand er super veel zorgen heeft. Om twaalf uur kunnen jullie onder het genot van een glas champagne (én met een gevulde maag) proosten op het nieuwe jaar!

At home

Houd jij van een rustige oud en nieuw? Dan heb ik hier dé tips voor jou! Op Oudejaarsavond zijn er namelijk héél véél toffe programma’s op tv.  Zo is er altijd een oudejaarsconference te zien en kunnen we ieder jaar weer genieten van de ‘Ik hou van Holland‘ oud en nieuw special. Koop wat lekkere hapjes en drankjes, nodig wat vrienden uit, én ga lekker een avondje onderuit hangen. Zodra het twaalf uur is, kun je buiten genieten van het mooie vuurwerk. Hierna kun je op je gemakje naar bed gaan, zodat jij fit het nieuwe jaar in gaat!

Hopelijk hebben we je genoeg inspiratie gegeven om een onvergetelijke New Year’s Eve te beleven.
Wat te doen met oud en nieuw: 2019

Wat ga jij doen met oud en nieuw dit jaar?

 

Handtekening EDITED

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Activiteiten Feestdagen Lifestyle Nieuwjaar OTTO Tips

Yaika Tak
You might also like