Alle mode artikelen / General / Mode / 21 februari 2020

Wat vinden mannen nou eigenlijk écht van lingerie bij dames?

Veel vrouwen voelen zich een stuk aantrekkelijker, wanneer ze een mooi lingerie setje dragen. Doordat ze zich zelfverzekerder voelen in een mooi setje, geven ze er ook makkelijk veel geld aan uit. Van BH’s, balconette BH’s en bralettes tot slips en strings, deze producten zorgen er allemaal voor dat we ons op ons mooist voelt. Maar wat vinden mannen daar nou eigenlijk van? Kan een vrouw aantrekkelijker worden voor een man, wanneer ze een mooi setje draagt?

Lingerie van kant in het zwart

Wat vinden mannen van lingerie?

Veel vrouwen hebben het gevoel dat ze aantrekkelijker zijn voor een man, wanneer ze een mooi setje dragen. Dit gevoel klopt! Mannen verkiezen een vrouw in lingerie boven een vrouw die helemaal is uitgekleed. Zorg er dan wel voor dat de lingerie die je aantrekt echt bij je past. Wanneer je namelijk iets aantrekt wat niet bij jou als persoon past, zien mannen het niet meer als sexy. Als je van jezelf niet zo uitgesproken bent, kun je gerust een BH en slip aantrekken met een simpel accent, in plaats van een setje met veel opvallende details en knallende kleuren. Het hoeft dan helemaal niet zo uitgesproken te zijn. Zorg er dus voor dat je jezelf blijft, dat is het allerbelangrijkste. Niet alleen de man moet jou mooi vinden, maar jijzelf moet je er ook prettig in voelen. Omdat mannen lingerie belangrijk vinden, vinden ze het ook minder erg, wanneer een vrouw veel geld uitgeeft aan een mooi setje. Liever meer geld uitgeven aan een mooie BH, hipster of body, dan aan andere kledingstukken. Goed om te weten natuurlijk! 🙂

 

 

LASCANA lingerie Bustier push-up BH zwart met kant


Welke lingerie vinden mannen mooi?

LASCANA lingerie push-up BH zwart met kant

Een zwart kanten setje, dat is waar mannen helemaal van smelten. Mannen vinden de kleur zwart het beste uitkomen op een vrouwelijk lichaam, maar de kleur rood valt ook goed in de smaak. Wil jij een man echt verleiden? Zorg er dan voor dat je zwarte of rode lingerie draagt met wat kanten accenten, want kant wekt bij een man spanning op. Hij kan er doorheen kijken, maar nog niet alles zien. Natuurlijk hoef je jezelf niet elke dag in je meest kanten setje te hijsen. Wissel jouw mooie lingerie af met normaal ondergoed. Je kunt als je naar je werk gaat gerust basic ondergoed aandoen zonder tierelantijnen. Denk bijvoorbeeld aan een basic zwarte BH. Wanneer jij je mooi en aantrekkelijk voelt, dan voelt de man dat ook. Daar heb je dus niet elke dag een goed setje voor nodig! Jouw eigen gedachten maken ook een hoop los bij mannen.


Welke lingerie vinden mannen niet aantrekkelijk?

Wat je vooral niet moet doen, is corrigerend ondergoed aantrekken als dit geen realistisch beeld meer geeft over jouw lichaam. Niks is minder aantrekkelijker voor een man dan een vrouw die er in kleding goed uitziet, maar in werkelijkheid totaal anders in vorm is. Let dus goed op de maat bij het aanschaffen van corrigerende lingerie, zodat jouw lichaam bij het dragen van deze lingerie wel nog realistisch blijft. Waar mannen ook op afknappen, is huidskleurig ondergoed. Deze kleur valt niet genoeg op op een lichaam, waardoor het weinig tot geen interesse wekt bij mannen. Fijn om aan te trekken wanneer je een feestje hebt en jouw BH niet mag doorschijnen, maar trek deze kleur vooral niet aan wanneer je een date hebt.

Corrigerend ondergoed kleur zwart


Hoe voel jij je in jouw mooiste lingerie setje?

 

 

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Lingerie Mode OTTO Vrouwen

Ilse Nollen
Ilse Nollen
Ilse (23) is studente Commerciële Economie en stagiaire bij OTTO. De nieuwe ontwikkelingen op het gebied van social media, kunnen niet aan haar voorbij gaan. Ze is gek op eten en speelt in haar vrije tijd graag hockey. Daarnaast is ze ook vaak te vinden op het terras, samen met haar vriendinnen.
You might also like