Alle wonen artikelen / General / Wonen / 6 augustus 2021

Wat zijn de Tv-meubel trends van 2021?

We kijken nog steeds elke dag Tv en de eisen voor een goed en fraai Tv-meubel worden groter. Elk jaar zijn er nieuwe woontrends en ook op het gebied van Tv-meubels zien we ieder jaar nieuwe trends. Dit jaar zien we bijvoorbeeld lichte en donkere kleuren terug, maar er zijn ook nog andere trends. Wil jij graag alle trends weten op het gebied van Tv-meubels? Lees dan snel verder!

Elegant & Functioneel: zwevend Tv-meubel

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om de televisie op te hangen. Als de televisie aan de muur hangt, waarom het Tv-meubel dan ook niet? Een zwevend Tv-meubel wordt ook wel een lowboard genoemd. Dit is een laag Tv-meubel zonder al te veel poespas. Het zwevende meubel past goed in een basic en modern interieur. Doordat het meubel geen pootjes heeft, creëert het ook meer ruimtelijkheid en is de vloer eronder makkelijk schoon te maken. Een zwevend meubel heeft een erg luxe uitstraling en is ook nog eens super functioneel door alle opbergruimte.
Zwevend Tv-meubel


Tv-meubels in lichte kleuren

Tv-meubels in lichte kleuren zijn dit jaar ook erg populair. Een Tv-meubel in witte kleur, zorgt voor rust en een minimalistische uitstraling in je interieur. Dit past perfect in een modern interieur. Als je net iets meer kleur wilt, kun je een lichte houtkleur uitkiezen. Dit geeft iets meer sfeer af aan je interieur en past goed bij een landelijke stijl. Lichte meubels passen eigenlijk wel in elk interieur. Decoreer je tv-meubel met bijvoorbeeld groene planten, kaarsen en vazen. Met kleine accessoires ziet het er gauw rommelig uit, dus zorg dat je grote accessoires gebruikt, maar zet hier niet te veel van neer.
Lowboard


Donker Tv-meubel: een stoer interieur

Een donkere kleur past bij een industrieel interieur. Donkere houtkleuren passen hier perfect in. Houten meubels zijn overigens ook erg makkelijk om te bewerken. Een kastje van hout en metaal heeft een erg stoer uiterlijk. Ook als je je tv ophangt, kun je een Tv-meubel op de grond plaatsen. Je kunt het gebruiken in plaats van een dressoir en het is erg functioneel vanwege de opbergruimte. Een Tv-meubel past erg goed in plaats van een dressoir in een erg kleine ruimte. In een stoer interieur zijn donkere kleuren van het Tv-meubel ook goed te combineren met bijvoorbeeld donkerrood. Dit kun je terug laten komen in een kast, sidetable of bijvoorbeeld bank.
Donker Tv-meubel


Kleurrijke Tv-meubels voor een sfeervol interieur

Als je graag een kleurrijk interieur wilt, past een kleurrijk Tv-meubel hier perfect bij. Als je bijvoorbeeld een blauwe bank hebt, zorg dan ook voor een Tv-meubel in blauwe tinten. Kies ongeveer twee kleuren voor het gehele interieur. Je kunt wel verschillende tinten van deze kleuren gebruiken. Een blauwe kleur straalt veel rust uit in het interieur. Je kunt er ook voor kiezen om een rood Tv-meubel in een donker interieur te plaatsen. Rood heeft een intens karakter en dit past bij een stoer interieur. Een groene kleur is erg natuurlijk en past bijvoorbeeld in een landelijke stijl. Afhankelijk van je interieur kun je verschillende kleuren toevoegen. Als je van je huis echt een gezellige plek wilt maken kun je ook een Tv-meubel met een printje uitkiezen.
Kleurrijk Tv-meubel


Nu je weet welk Tv-meubel er in jouw interieur past, is het ook tijd om de juiste televisie uit te zoeken. Ga je voor een smart Tv, vind je de resolutie belangrijk of wil je een Ultra HD scherm? Het uitzoeken van een Tv kan erg lastig zijn, heb je hierbij hulp nodig? Lees dan eens onze blog om jouw perfecte Tv te vinden in 4 stappen!

Handtekening liefs Quinten

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Interieur Trends

Quinten Thijssen
You might also like