Alle mode artikelen / General / Mode / 27 oktober 2019

Welke kleding past bij jouw baby?

Babykleding is één van de allerleukste dingen om te gaan kopen wanneer er een baby’tje op komst is. Maar als jouw kleine dreumes er eenmaal is, raken de mama’s vaak nog meer shopverslaafd. Alles staat zo leuk bij die kleine ukkepuk! Heb jij een kleine diva? Dan hoeft zij echt niet alleen maar roze kleding te dragen. Ook de stoere jongetjes zijn niet alleen maar hip in het blauw. Vind jij roze en blauwe kleding maar niks? Of vind je het een beetje afgezaagd? Kies dan voor een neutrale kleur. Dat is nooit verkeerd! Het belangrijkste is natuurlijk dat jouw kleine baby het niet koud heeft en dat hij/zij helemaal comfy is in de kleding. Maar voor jouw kleine fashionista of stoere jongen mogen de hipste items ook niet ontbreken. Wil jij weten welke kleding bij jouw baby past? Lees dan snel verder!

baby thumbnail

De avontuurlijke baby

de avontuurlijke baby

Trappelt, kruipt en tijgert jouw baby heel het huis rond? Dan is jouw ukkepuk een echte avonturier! Het is een aangeboren extraverte schat. Hij/zij wil echt niks missen en houdt alles in de gaten. Het is belangrijk om losse spulletjes niet te laten slingeren in huis. Want die heeft jouw baby zo gevonden. Tip: schaf een traphekje aan, voordat jouw kleine naar beneden valt.

Maar wat moet deze avonturier aan? De kleur of het printje is natuurlijk helemaal aan jou! Kies voor een broekje van een wat dikkere stof zodat de zachte knietjes van jouw baby goed worden beschermd. Kan jouw kleine dreumes al lopen? Geef hem/haar dan schoentjes met een wat hardere zool. Je weet namelijk nooit waar hij/zij naartoe trippelt


De energieke baby

de energieke baby

Kan jouw baby niet stil blijven liggen? De energieke baby weet vanaf zijn/haar geboorte precies wat hij/zij wil. En jouw kleine ukkepuk maakt jou echt wel duidelijk wat dat is. Dacht jij dat je nog vrije tijd had? No way! Deze kleine schat eist namelijk al jouw tijd op. Maar stiekem is dat natuurlijk hartstikke leuk.

Comfortabel is de key. Een kleine dreumes die de hele dag door beweegt, loopt en lacht moet een heerlijk pakje aan. Het meest praktische is om voor iets te kiezen wat ze niet kunnen uittrekken. Kies daarom voor een romper of een boxpakje. Hip, comfy én lekker praktisch! Sokjes of schoenen is een lastige in dit geval. Baby’s maken er namelijk een sport van om deze uit te trekken. En ja mama, dan blijf je bezig!


De giechel baby

de giechelende baby

Smile, smile baby! Steelt jouw lieve schat overal de show met zijn/haar prachtige lach? Schatert hij/zij overal tussendoor? Heerlijk toch! Jouw ukkepuk is makkelijk in omgang. En windt iedereen om zijn/haar vinger. Nu nog heel leuk en schattig, maar wacht maar tot de liefdesbrieven komen…

Alles staat leuk! Ken je die struggle? Bij alles wat je hem/haar aantrekt is de reactie een grote glimlach. Bij een echte fashionista kun je het beste kiezen voor een enorm schattige outfit. Haar cute jurkje of pakje matcht namelijk heel goed bij die prachtige uitstraling. Heb jij een kleine jongen? Kies dan voor een hele stoere outfit. Jouw kleine rakker rockt deze outfit, let maar op!


De slapende baby

de slapende baby

De voorbeeldige baby waar iedere zwangere vrouw op hoopt. Is jouw kindje zachtmoedig, altijd blij en nooit veeleisend. Slaapt jouw lieve schat overal doorheen? En zorgt hij/zij niet voor slapeloze nachten? Dan heb jij een engelachtige dreumes. En wat is er nou schattiger dan een klein mensje in vrede zien liggen slapen? Niks toch!

Wat draagt een slapende baby? Rompertjes of joggingbroekjes kunnen natuurlijk altijd. Maar vergeet ook zeker de pyjama’s niet! Deze zijn tenslotte gemaakt om in te slapen. De dessins zijn vaak te schattig en ze zijn mega chill. 


Welk type past het beste bij jouw kleine ukkepuk? En hoe kleed jij hem/haar aan?

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Advies Baby's Mode OTTO Outfits Tips

Loes van de Pas
Loes van de Pas
Loes (19) is studente Commerciële Economie en stagiaire bij OTTO. Ze wil altijd van alles op de hoogte zijn, zo kunnen ook de nieuwste mode en lifestyle trends niet aan haar voorbij gaan. Daarnaast houdt ze van hockeyen, lekker eten, shoppen, kletsen met vriendinnen en een wijntje drinken op een terras.
You might also like