Alle mode artikelen / General / Mode / 16 september 2019

Welke schooltas past bij jou?

School en rugzakken, terug naar school

De zomer is op zijn einde gekomen en de herfst is in aantocht. Dit betekent dat de scholen weer open zijn gegaan. De eerste weken zullen er inmiddels opzitten en je bent weer terug aan het komen in het dagelijkse (school) ritme. Iedere dag sleep je je tas weer mee en misschien ben je erachter gekomen dat je huidige schooltas niet in elk opzicht ideaal is. Daarnaast is het hebben van een goede, functionele, mooie tas ook een belangrijk onderdeel van je schooljaar. Want wees nou eerlijk: a bag is a girl’s bestfriend, right? Maar weet jij al welke schooltas het beste bij jou past? Wil jij daar graag achter komen? Lees dan snel verder!

RugtasRugtassen voor naar school

1. Bugatti rugzak 109,95 – 2. Herschel rugzak 69,95 – 3. The North Face rugzak 54,99

De rugtas is de ideale schooltas voor iedereen die niet 1,2,3 op school is. Er is genoeg ruimte om al je boeken en schoolbenodigdheden in te stoppen. De meeste hebben tegenwoordig zelfs vakjes waardoor je alles overzichtelijk kunt houden en gemakkelijk je sleutels terug kunt vinden. De meeste rugzakken hebben ook een verdikte (zachte) achterkant waardoor je geen last kunt krijgen van items die in je rug prikken. Daarnaast is het makkelijk om te reizen met een rugzak, omdat je je handen vrij hebt voor andere dingen, zoals een lekkere kop koffie of een broodje.

Laptoptas

Laptoptassen voor naar school

1. Eastpack rugzak met laptopvak 74,99 – 2. Nitro rugzak met laptopvak 64,99  – 3. PEDEA tas 19,99

Boeken? Wat zijn dat? Veel universiteiten, hogescholen én tegenwoordig ook middelbare scholen maken geen gebruik meer van boeken. Zij hebben de ouderwetse zware boeken vervangen voor moderne laptops. Dit maakt het meeslepen van een grote schooltas overbodig. Je hebt immers alleen een laptop nodig. Voor deze mensen worden er tegenwoordig hele hippe laptoptassen gemaakt! Deze tassen zijn ideaal en wat compacter, een laptop neemt immers niet zoveel ruimte in als een stapel boeken. Laptoptassen zijn er zowel  in rugtas als handtas modellen.

Handtas

Handtassen voor naar school

1. JETTE tas 89,95 – 2. Silvio Tossi handtas 79,90 – 3. Joop Jeans handtas 189,95

De handtas is niet meer weg te denken uit ons leven! Het is makkelijk met alle opbergvakjes en er is zoveel keuze uit leuke en modieuze modellen. Daarnaast is het ideaal om van alles in mee te nemen. Het is overzichtelijk en je kunt je spullen gemakkelijk terugvinden. Dit is vooral aan te raden op kortere dagen en wanneer je weinig boeken mee hoeft te nemen. Wanneer dit niet het geval is heb je kans dat je armen moe worden na een lange dag. Wel is het ideaal als je in een drukke bus moet reizen, je kunt hem dan makkelijk op schoot of voor je voeten kwijt.

Koffer 

Reiskoffers in hippe kleuren

1. Hauptstadtkoffer 109,99 – 2. Hauptstadtkoffer 119,99 – 3. SUITSUIT koffer 119,99

Woon jij doordeweeks in de stad van jouw universiteit of hogeschool? En reis je in het weekend terug naar de woonplaats van je ouders? Dan kan een koffer voor jou handig zijn. Je wilt natuurlijk iedere week kleding van je studentenkamer meenemen naar het huis van je ouders. Het weekend is immers dé tijd om je helemaal uit te leven: geen school én tijd voor een feestje. Het zou zonde zijn als je je favoriete top, die leuke jeans of toffe pumps niet mee zou kunnen nemen. Met een koffer neem je jouw spullen gemakkelijk mee van A naar B. Tegenwoordig heb je veel leuke, kleurrijke koffers. Voor ieder wat wils!

Welke schooltas past er bij jou? 

Liefs Yaika

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Kinderen Mode OTTO School Tassen

Yaika Tak
You might also like