General / Mode / 31 oktober 2018

What to wear: Halloween

De meest griezelige dag van het jaar is weer aangebroken: HALLOWEEN! Steeds meer Nederlanders vieren op 31 oktober dit oorspronkelijke Amerikaanse griezelfeestje. Ook zijn er steeds meer activiteiten die je kunt doen omtrent Halloween. Dit is natuurlijk allemaal super leuk, maar het brengt ook weer extra vragen en problemen met zich mee. De grootste vraag is obviously: Wat draag je eigenlijk tijdens Halloween? Hieronder geven wij jou tips wat je kunt dragen naar verschillende Halloween festiviteiten. Lees verder en kom erachter!

Sfeerfoto Halloween

Halloween party

Ga jij naar een echte Halloween party dit jaar? Dan kun je twee kanten op met je outfit! Je kunt volledig verkleed gaan of je kunt kiezen voor je casual uitgaansoutfit. Veel feestjes hebben namelijk een Halloween thema, maar je hoeft niet helemaal verkleed te komen. Toch kun je een Halloween touch geven aan je eigen outfit. Dit kun je doen door je kleuren die je kiest. Ga voor donkere kleuren zoals zwart, bordeaux rood en donker groen. Zo kun je gaan voor een zwarte flared jeans met een leuke crop-top en een paar toffe hakken. Ook kun je met je make-up een heel eind komen. Tot slot kun je nep bloed of een nep wond op je gezicht plakken óf kun je kiezen voor gekleurde lenzen. Hierdoor heeft je outfit toch een scary effect. Natuurlijk kun je ook gewoon helemaal verkleed gaan. Hiervoor zijn vele leuke verkleed-pakjes te vinden. Genoeg keuze om er top uit te zien op een Halloween Party!

Halloween partyoutfit

Horror movie night

Zijn feestjes niet helemaal jouw ding en zit jij liever op de bank tijdens Halloween? Geen probleem, ook voor jou hebben we een ideale outfit samengesteld om deze avond onvergetelijk te maken. Het belangrijkste aan deze outfit is dat hij comfortabel zit: je moet immers lang lekker kunnen zitten. Als je jouw vriendinnen uitnodigt om een horror movie marathon te houden, kunnen jullie bijvoorbeeld afspreken om er tevens een ‘onesie-avond‘ van te maken. Super comfortabel en lekker warm. Maak lekkere hapjes en zorg dat je huis er cozy and scary uitziet. Tip: maak het extra donker in huis en zet wat kaarsen aan. Who said movie nights are boring? 

Halloween movie night outfit 1. Wiedemann Marble doorgeverfde kaars 27,99 – 2. VIVANCE DREAMS jumpsuit met sterrenmotief 50,99 – 3. GOURMET MAXX popcorn machine 29,95
4. LED kussenovertrek ‘Pumpkin’ 20,99 – 5. CITY WALK pantoffels 12,99

Trick or Treat

Ga jij jouw buurt bang maken met Trick Or Treat (of ga je mee met je kleine broertje, zusje, zoon of dochter)? Dan moet je natuurlijk wel verkleed! Je kunt gaan voor een compleet kostuum met alles erop en eraan, maar je kunt ook zelf iets maken. Je komt namelijk al een héél eind met een laken, een oude groot overhemd van je man, vriend of vader, wat rode verf en schmink. Vaak is het ook nog super leuk om dit zelf te knutselen. Als je in een laken drie gaten voor je ogen en mond knipt, heb je al bijna een spook outfit. Nog een riempje rond je taille en jij hebt helemaal geen kostuum meer nodig. Daarnaast kun je op een oude (véél-te-grote) blouse bloedspetters maken en jezelf daarna eng schminken. Zo maak je er een avondvullend programma van: eerst je outfit maken, daarna schminken en tot slot langs de deuren om snoep op te halen. Goedkoop, makkelijk én leuk, wat wil jij nog meer tijdens Halloween?

Halloween trick or treat outfit

 1. Pelikan verfdoos 29,99 – 2. Jack & Jones overhemd 44,99 – 3. Carl Schmidt schaar 19,99
4. Hoeslaken Mako-Jersey 19,99 5. Legging met glanzende logoprint 34,99

Spooky rollercoaster

Tegenwoordig zie je dat er steeds meer pretparken in Nederland meedoen aan de Halloween trend. Dit betekent dat het pretpark helemaal in enge, spooky-achtige sferen wordt aangekleed. Ook lopen er allemaal zombie’s, spoken en andere enge figuren uit bekende horror films rond. Ook nu is de vraag: Wat trek ik aan naar een spookachtig pretpark? Een voordeel: het hele pretpark is al zo veel versierd, dat jij niet in een Halloween-achtige outfit hoeft te komen. Het is verstandig om je vooral warm aan te kleden: het is immers al bijna november. Daarnaast moet je een hele dag lopen, dus comfortabele schoenen zijn echt een must. Je zou een lekkere zwarte hoodie aan kunnen doen met daaronder een strakke skinny jeans en een paar leuke sneakers. Eigenlijk kun je veel kanten op met je outfit om een scary dag in het spooky pretpark te beleven.

Halloween pretpark outfit

Genoeg keuze om van 31 oktober een onvergetelijke dag te maken, in een bijpassende outfit. Wat ga jij doen met Halloween?

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Feestdagen Halloween Mode OTTO Outfits

Yaika Tak
You might also like