General / WIN! / 4 augustus 2015

WIN! 3x Converse All Stars

Laatst vertelden we je al welke 20 wardrobe essentials je zeker in je kast moet hebben hangen. Ook de klassieke Converse All Star Chuck Taylor stonden in dat rijtje. Want hoe kan het ook anders? Of jouw stijl nou alternatief, vrouwelijk of minimalistisch is, de All Star kun je met (bijna dan!) elke look of stijl combineren. Tegenwoordig is met name de lage variant zéér populair maar blogger Sincerely Jules laat bijvoorbeeld zien hoe je de hoge Chuck Taylors op en top vrouwelijk kunt combineren. Ik ben al jaren fan en ben dan ook van mening dat iedereen wel een paartje in zijn of haar bezit moet hebben. Op mijn verlanglijstje staat momenteel de leren variant in wit of zwart, extra stoer!

Op ons Instagram account (@otto_nl) maak je nu kans op één van de drie paar All Stars naar keuze die we weggeven. Wat je hiervoor moet doen?

  1. Volg @otto_nl op Instagram
  2. Like de WIN! foto
  3. Tag iemand die ook kans wil maken
  4. Laat je schoenmaat achter in een comment

Op 31 augustus 2015 maken we de drie winnaars bekend. De algemene actievoorwaarden zijn van toepassing op deze actie.

sincerelyjules

Sincerely Jules van www.sincerelyjules.com

Shop these items

8425917 8425909 7215723 10594871 11713962
Converse All Star Ox Converse All Star Ox Converse All Star Ox Converse All Star Ox Converse All Star Leather

liefs_caroline

Delen?

Reacties


Caroline
Caroline
Caroline (27) is al bij EDITED vanaf het begin. Ze is een echte social media nerd, met name Instagram verslaafd, houdt van alles dat met mode te maken heeft en ze verzorgt dan ook alle berichten op de social media kanalen van OTTO. Naast haar passie voor online marketing is ze dol op lekker borrelen met vrienden, hardlopen, shoppen, reizen en is ze door het lezen van menig beautyblog al een kleine beauty verslaving rijker.